Postrekovac Solo 402 - ma niekto?

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1755) - 161.61 (?)
3.6.2012 22:18

Koupil jsem tento postřikovač letos na jaře.Nechtěl jsem se unáhlit s hodnocením, až po několikanásobném použití mohu prohlásit.Cena vysoká, kvalita odpovídající ceně.Zvláště pohodlný je prodloužený nástavec postřiku v základní výbavě a kloubové nastavení trysky.Čili stříkáte listy ze spodu a nic vám nekape na ruce.Ocenil jsem to zvláště při postřiku papriky (mšice) a angreštu.Jenom doporučuji. - Mičurin II.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
adri - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (263) - 187.246 (?), 18.5.2012 8:33, zobrazeno: 6022x

Zdravim Vas, planujem si zakupit postrekovac SOLO 402 - zaujal ma hlavne tou "zvoncekovou" nasadkou na konci, lebo herbicidne nadstavce na postrekovace su strasne velke. Ale na to, ze to ma kapacitu nejake 2 litre, mi pride 20€ dost. Mate s nim niekto skusenosti (myslim, ci ho za sezonu nehodim do kosa, lebo mi postreky aj napriek vyplachnutiu rozozeru ten kov alebo plast)? Ide mi hlavne o tu zvoncekovu nasadku. Poznate nejaku prakticku alternativu? (teraz nemyslim, ze tam vzdy budem paskou lepit teglik od jogurtu)...diky, adri

postrekovac solo 402
postrekovac solo 402

host - 193.182 (?), 18.5.2012 15:40

Ja ho mam a som s nim spokojny, sice som s nim minuly rok strikal asi len 5 krat, ale ziadna hrdza niekde nie je. Je to kvalitne spracovany vyrobok, nadrzka je z pevneh oplastu. A ta kovova trubka je asi pochromovana. Paci sa mi, ze ho raz natlakujete a potom uz len striekate. Ta otocna tryska s krytom je dobra, hlavne ked striekate bokom, alebo hore (postrek nizkych konarov z dola). Vdaka krytu sa nedotykate potrekovej latky ked potrebuejte zmenit smer striekania.

Juraj

adri - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (263) - 187.246 (?), 22.5.2012 11:57

ďakujem za info... nikto ďalší ho doma nemá? adri

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1755) - 161.61 (?), 3.6.2012 22:18

Koupil jsem tento postřikovač letos na jaře.Nechtěl jsem se unáhlit s hodnocením, až po několikanásobném použití mohu prohlásit.Cena vysoká, kvalita odpovídající ceně.Zvláště pohodlný je prodloužený nástavec postřiku v základní výbavě a kloubové nastavení trysky.Čili stříkáte listy ze spodu a nic vám nekape na ruce.Ocenil jsem to zvláště při postřiku papriky (mšice) a angreštu.Jenom doporučuji. - Mičurin II.

host - 110.238 (?), 17.6.2012 8:39

Mam aj tento, odporučam, Solo postrekovače nesklamúyes

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty