Nářadí Fiskars
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 89.98 (?), 30.3.2010 13:03, zobrazeno: 38486x
Kvaltni zbozi za dobre ceny...
|
|
|
|
|
|
|
host - 115.138 (?), 30.3.2010 21:54
Fiskars je vercajk jak má být. Sekery sem koupil už 4 a nezanevřel jsem na ně ani když jsem si jednu loni zasekl do lýtka. nedávno sem koupil zavírací pilku a nůžky na víno. Většnou to koupím spíš blbě, dycky časem zjistím že to mají v nějakým kráme o čtvrtinu levněji, nicméně vercajk je to dobrej a tváří se že nadlouho, tak těch peněz zase tak moc nelituju. Gardena se mi zda drachší, ne tak dobrá a sortimentem nepokrývá plně moje potřeby. Nicméně pokud je řeč hlavně o sekerách, kovaná klasika s kvalitním toporem má pořád něco do sebe. je pravda že u Fiskarsu se člověk nesplete. j.c.
|
|
|
|
|
|
|
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář (18316) - 65.50 (?), 30.3.2010 22:22
Tak nevím.
Zavírací pilku Fiskars neznám. Mám za to, že Fiskars je nevyrábí, dělá jen vysouvací.
Jednoruční nůžky F. jsou drahé a málo kvalitní . Nevím jak na víno, ale na stříhání ovocných stromů má většina firem lepší nůžky.
Jinak sekyry, rýče, lopaty, vidle, hrábě, teleskopické střihače, to beru.
|
|
|
|
|
|
|
host - 115.138 (?), 30.3.2010 22:41
Pane Vysloužil omluva. Ta zavírací pilka je Bahco i když v barvách fiskarsu. F jsou ty nůžky. jestli máte nějaký tipy na kvalitnější, uveďte je prosím. Cca do 1000. děkuji j.c.
|
|
|
|
|
|
|
host - 115.138 (?), 30.3.2010 22:45
Jinak proti těm F nůžkám v podstadě nic nemám. Nemám je sice dlouho ale střih je s nima pekně čistej, nežvýkají a zetím střihnou vlas i papír. j.c.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 99.169 (?), 2.4.2010 8:57
Nůžky F mám cca 6 let, ale cca 4 roky s nimi střihám trochu nerad. První dojem vinikající, ale časem se vytvořila vůle a zvýknou střuih. Nyní používám takové zelené/značku opravdu neznám/ za zlomek ceny F a naprostá spokojenost. Dále mám vysouvací menší pilku- naprostá spokojenost a dvě štípací sekery /1,4 a 2,4 kg/ a též naprostá spokojenost.
Ivan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 90.168 (?), 2.4.2010 15:44
Ta vůle nejde seřídit? Většinou je na nůžkách šroub, a když ne tak by to mělo jít kladivem. Pokud žvýkají, tak zkazit není co ;-) Gl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|