Kmitací pila
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 121.155 (?), 19.11.2009 10:27
Na tohle nemohu nijak jinak reagovat než-li kladně... ANO sám toto nářadí používám a maximální spokojenost... Nejvíce používám flexu 1010W 125 kotouč a už má nařezáno tolik, že bych odrovnal 3 tyto flexy a po rozdělání mě šokovalo ocelové ozubení se zakalenými zuby a ložiska jak nahoře tak i dole!!! žádné kluzné ložisko! Teď chci koupit vybračku a horkovzdušnou pistoli. Jsem sám elektromechanik a na kvalitu nářadí jsem velmi háklivej. Vlastním profi AKU příklepovou vrtačku BOSCH 14,4V, která mě stála 12000Kč a dodnes jede ikdyž pio půl roce má chrastivý zvuk v uložení a mohu jen dodat, že tady jsem nezaplatil za kvalitu :-(ale za značku... co se týče baterií jak tu hodně lidí říká, že nová je drahá... každá bateri se dá repasovat a já chodím tady v Olomouci do firmy Satria tam mi baterku 2600Ah 14,4V zrepasovali za 1300kč kus a originál by mě přišl polovinu vrtačky tedy 5600Kč...
ParkSide mohu doporučit
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 132.145 (?), 19.11.2009 12:13
Samá chvála na ParkSide je to tady, tak bych se chtěl zeptat na původ tohoto zboží.Dnes se již nepíše pouze Made in China ale také Made in P.R.C. Michal
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 231.226 (?), 19.11.2009 13:07
tiež mam parkside kmitaciu pílu... trochu ťažká ale perfektná... má už toho za sebou velmi veľa a max.spokojnosť kúpil som k nej aj náhradné plátky parkside a perfektné... držia dlho všetky typy /v sade ich je asi 7 druhov na rôzne materiály/...neodolal som v tes.u a kupil som sadu plátkov 20ks za 2eura... perfektné na vyhodenie ale drahé... ohýbaju sa nedržia ostrie, prehrievajú sa, proste šmejd... ak budú opäť v lidli tak kúpim aspoň 6 súprav parkside... skutočne dobré... Juraj...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 4.138 (?), 19.11.2009 19:13
sem tesař a všechno nařadí ktere používám z elektrického vše je zeleny bosch i když je to hobby všechno jede denne a pořad a bez poruchy, krome pasové brusky kde mi po 3 letech odešlo ložisko vymena 500kč a jede dal, a že ta bruska odbrousila kilometru, takže at si každy říka na bosch co chce ale je to dobry vercajk, jinak s nařadím s lidlu jsem měl zkušenost a už bych takhle peníze nevyhazoval
mira
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 4.138 (?), 20.11.2009 19:09
tak ja mam excentricku brusku made in p.r.c.horní frezu mam made in hungary, a vše jede vyborně a bez problemu, bosch ma vyrobu po celem světě takže kde ji smontujou tam ji dají štítek.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 28.36 (?), 24.1.2010 16:43
Na krabici jsem viděl že dělají v Něnecku - vypadá to bytelně a precizně slícované - Z.Driemer
|
|
 |
|
 |
|
|
 |