Pila na manipulaci

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?)
14.11.2008 17:03

Ano, je to tak a mě se to taky moc nelíbilo, že jsem skončil a zase pokračoval. Ale nebudu zde dokládat, co mi lidé napíšou, nebo řeknou do telefonu. Na druhou stranu je zajímavé, že někteří si více všímají takových věcí, než dotazů. Jinak p. HH já Vám nic nevyčítám, mě vůbec nevadí, co jste popsal. Jen jsem se pozastavil nad tím, že to bylo na stejné úrovni - každý jsme doporučili jinou značku, ale mě to hned dal najevo, že se mu to nelíbí... Jinak si počkám na tazatele, aby to mělo nějaký význam. 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 94.115 (?), 14.11.2008 16:04

doporučil sem to s čím mám zkušenosti, mohl sem samo projet web a vypsat několik značek odpovídajícího výkonu, ale to si může udělat i zadavatel dotazu sám :-D. A vůbec mi nevadí že někdo doporučí Dolmara odpovídajícího výkonu a někdo jiný třeba Husqvarnu, pokud ví o čem mluví a má s konkrétním typem praktické zkušenosti (což moc lidí mít nebude, protože kdo se k takovým výkonům dostane?). Rozhodnutí je samozřejmě pouze na kupujícím, jen doplním obligátní poučku servis poblíž. HH

host - 44.138 (?), 14.11.2008 16:06
Pravda je, že několikrát jste skončil a to i s rozloučením. Pokud jste to nemyslel vážně, myslím že to není vhodné psát stále dokola. Nedělá to dobrý dojem. Po druhé stránce si vlastně může každý psát co chce.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 14.11.2008 17:03

Ano, je to tak a mě se to taky moc nelíbilo, že jsem skončil a zase pokračoval. Ale nebudu zde dokládat, co mi lidé napíšou, nebo řeknou do telefonu. Na druhou stranu je zajímavé, že někteří si více všímají takových věcí, než dotazů. Jinak p. HH já Vám nic nevyčítám, mě vůbec nevadí, co jste popsal. Jen jsem se pozastavil nad tím, že to bylo na stejné úrovni - každý jsme doporučili jinou značku, ale mě to hned dal najevo, že se mu to nelíbí... Jinak si počkám na tazatele, aby to mělo nějaký význam. 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz