Pila na manipulaci
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 103.201 (?) 14.11.2008 15:04
Máte pravdu, několikrát jsem chtěl skončit, důvody byly různé - od neslušnosti lidí, po čas. Co mě zde drží, je více problematik, které mě vždy zajímaly, neboť dříve nebylo možné si vyměňovat - získávat názory i mít možnost poradit, což potěší, když to někomu pomůže (v e - mailu mám dost děkovných dopisů). Nevím, jak jste to myslel - pokud jste chtěl tím příspěvkem ublížit, tak asi víte, že v takovém duchu není první a asi ani poslední. Pokud jste to myslel tak, že jsem měl nabídnout více možností, tak předchozí příspěvek nabízí také jednu značku a mě ta moje rada připadá nejvhodnější, tedy pokud by to bylo tak, jak jsem si myslel, že pila bude mít příležitostně univerzální využití - i na slabší dřevo. Určitě víte, že jsem různě porovnával značky a svůj názor jsem vždy vysvětlil. Taky jsem neuvedl, že PS7900 je jediná volba. Klidně může tazatel preferovat jiné značky, což se uvidí dle odpovědi. Ostatním děkuji za podporu.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 183.111 (?), 13.11.2008 14:06, zobrazeno: 7819x
Dobrý den.
Jak silnou pilu na manipulaci?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 254.218 (?), 13.11.2008 15:39
Říká se, že méně je někdy více, ale v tomto případě je vaše otázka opravdu hodně stručná. Pokud chcete, aby vám někdo z fundovaných diskutérů odpověděl, tak byste měl svoji původní otázku rozvést.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
RadekB - Diamantový Zahrádkář (1424) - 21.230 (?), 13.11.2008 15:41
Ano, souhlasím. Čeho, kolik, jak často, kde, jaké průměry? To vše jsou otázky, které je potřeba zodpovědět, pokud chcete odpovědi dostat!
Radek
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 183.111 (?), 13.11.2008 16:12
Dobrý den.
Pilu chci používat na manipulaci velkých průměru smrku a buku.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 186.142 (?), 13.11.2008 16:25
myslíte průměry kolem dvou metrů?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 94.115 (?), 13.11.2008 16:51
STIHL MS 660 lišta 50cm (max 90cm) 5,2kW a 7,3kg STIHL MS 880 lišta 75cm (max 150cm) 6,4kW a 9,9kg 660tka HH
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 183.111 (?), 13.11.2008 18:01
Průměry přibližně od 60 do 80cm
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 181.227 (?), 14.11.2008 11:23
Pane J.S. Vy jste psal, že na tomto webu končíte a ejhle už jste tady zase.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 103.201 (?), 14.11.2008 15:04
Máte pravdu, několikrát jsem chtěl skončit, důvody byly různé - od neslušnosti lidí, po čas. Co mě zde drží, je více problematik, které mě vždy zajímaly, neboť dříve nebylo možné si vyměňovat - získávat názory i mít možnost poradit, což potěší, když to někomu pomůže (v e - mailu mám dost děkovných dopisů). Nevím, jak jste to myslel - pokud jste chtěl tím příspěvkem ublížit, tak asi víte, že v takovém duchu není první a asi ani poslední. Pokud jste to myslel tak, že jsem měl nabídnout více možností, tak předchozí příspěvek nabízí také jednu značku a mě ta moje rada připadá nejvhodnější, tedy pokud by to bylo tak, jak jsem si myslel, že pila bude mít příležitostně univerzální využití - i na slabší dřevo. Určitě víte, že jsem různě porovnával značky a svůj názor jsem vždy vysvětlil. Taky jsem neuvedl, že PS7900 je jediná volba. Klidně může tazatel preferovat jiné značky, což se uvidí dle odpovědi. Ostatním děkuji za podporu.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |
|
|