zdaravim. pilu jsme dneska otestoval a reknu vam mamruzny pocity.
pila opravdu chytla napotreti a drzela pelkne volnobeh a mela pekny zvoucek, ale z niceho nic se treba vypne aniz by bylo znat ze kolisaji otacky, proste jakoby doslo palivo nebo prestala zapalovat svicka.
co se tyce vykonu spokojenost. rezal sem habry a DUB o prumeru asi 35 cm pokacel sme ho uplne cekly vcetne odvetveni na metry, ale co je prvnim zdesenim silene to zere na tom jednom stromu a jetse dalsich 2 malych cela nadrzka pryc a oleje tam taky moc nezbylo. myslim si ze STIHL 025 stejneho vykonu nezere ani polovinu, ale mozna se mi to zda uz dlouho jsme nerezali cely stromy. Prekvapil me retez o kterem rikal prodejce ze je smejd. vubec sem si nemyslel ze bude ostry ale rezal jak divi. Listu kupovat mensi zatim nebudu ze yb s eto nejak dusilo oproti jinym pilam tak nemuzu absolutne rict.
ale jend avec co nechapu a pekne me štve je nasledovni. kdyz sme napinal retez tak sem zjistil ze kdyz pootocim retez na liste treba oa 15 cm dal tak je uplne jinak naply jakoby ta retezka byla uplne asymetricka. nevim cim to je ale nespis je to tom retezovem kolecku nevim v cem jinym by to mohlo byt, ale jako resit to asi nema cenu. kdyz to budu posilat na reklamaci a on mi to posle z5 ze to mam nejak blbe nasazeny a neuzna, tak mi da vse zaplatit a pila pak vyjde ne na 2400,ale na 3 a vice tisic.
Kazdopadne za ty prachy spokojenost je. reze to pekne cekal sem hruzu.