Takže pane:
1.Nastavenie karburátora nič nerieši.Pokiaľ tam budete liať zmes s veľa olejom sviečka bude čierna.Pokiaľ uberiete na karburátore palivo stanú sa dve veci
a: sviečka ostane pekná šedá
b: stroj zadriete
Poradie závisí od citlivosti Vašich uší.
2.Píšete že ste vymenili sviečku.Aspoň tušíte akú tepelnú hodnotu mala tá originálna, alebo si myslíte že všetky sviečky sú rovnaké.
3.Nevidím celkom jasne aké sú tie trysky v karburátore, ale sú také tri pravdepodobné varianty
a: čiapočky sú pevné a nie je možnosť akéhokoľvek zásahu
b: sú tam trysky z hlavičkou - taký zrezaný kruh.Ten sa dá vyrobiť z trubky takého priemeru
c: tisíchran - potreba kúpiť špeciálny skrutkovač cena cca 300-400 korún
Pripojím sa aj ja ku človeku ktorý Vás nazval naivným.Ja by som to slovo naivný vymenil za niečo podstatne drsnejšie.Naozaj si myslíte že ten stroj je neaká otrocká kópia čohokoľvek?To že sa to podobá na napr.Zenoah tak to neznamená že tam dáte čokoľvek z neho.Môj odhad je že tam bude pasovať sviečka a reťaz.A s tou sviečkou nie som si celkom istý.A keby aj pasoval napríklad piest tak som presvedčený o tom že "iste" ho do toho super stroja dáte keď stojí jeden a pol tisíca.
Ľudí ako ste vy milujem.Kúpite stroj za 2990.Chcete od neho aby robil aspoň ako farma od Hq.Idete "ladiť" karburátor, pri tom viete o týchto strojoch veľké h... a potom pôjdete rozčúlený reklamovať.Ale to predbieham ešte musíte ladiť.Zadriete až potom.