oleo-mac 952

host - 48.21 (?)
21.12.2008 17:33

Také jsem si koupil 952.Mám ji druhý rok.První sezonu jsem byl spokojený a všude ji vychvaloval. V létě přestala mazat lišta(odešlo čerpadlo). Šrouby v pružinách coby silentbloky jsou v obyčejném měkém plastu ve kterém se při normálním a běžném dotahování ztrhne závit.Se startováním jsem však problém neměl ani v zimě až na to, že se mi párkrát stalo, že nefungovalo tlačítko STOP, tak jsem musel pilu chípnout sitičem a.tento samý problém má kamarád s pilou 947.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 90.168 (?), 26.5.2008 11:07

Reklamaci na 99% zamítnou. Musel byste zjistit přesnou příčinu zadření a mít ji zdokumentovanou - podloženou důkazy tak, aby to obstálo u soudu, pokud možno toto udělat ještě před reklamováním. Bez toho je to jen ztráta času..

Zadření jde často opravit výměnou pístu a vyčištěním válce, ale je otázka jestli se nevyplatí koupit jinou novou pilu.   Gl.

host - 64.251 (?), 26.5.2008 11:36

Díky za infomaci, i když nepotěšila... Jen naivní poznámka: Nemělo by to být naopak?důvod odmítnutí (= příčina na straně zákazníka) aby měl doložit prodejce resp. výrobce? Pokud se chce vyvinit ze záruky?

Samozřejmě podle výsledku se zařídiím a Béďa ode mě neuvidí anii korunu do budoucna... Změním prodejce zahradní techniky... S´íť Lignus (HQ) vypadá solidně...

host - 90.168 (?), 26.5.2008 13:32

Ono to tak ale bude - reklamaci zamítnou s odkazem na málo oleje, špatný benzín, nevhodnou obsluhu atd., a na vás je prokázat, že to není pravda a příčina zadření byla jiná - pro uznání záruky by to musela být výrobní/ konstrukční vada motoru, příp. nesprávné seřízení z autorizovaného servisu..

Pokud jste směs míchal správně - zadřít se to mohlo kvůli staré směsi (olej reaguje s benzínem-ztráta mazací schopnosti), nekvalitnímu benzínu, chudé směsi (to může souviset se závadou motoru, karburátoru, příp. se špatným seřízením), výrobní vadě motoru atd. Je toho hodně a přesně to určit není vždycky jednoduché... Gl.

host - 148.106 (?), 3.8.2008 21:32
Zdravím, mám přepálený káblík od svíčky. Nevíte někdo, kolik by stál díl i s kondenzátorem, nebo co to je? V

andy.wise - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (585) - 174.65 (?), 3.8.2008 22:18
myslíte s fajfkou na svíčku? Asi 60,- Kč v každém servisu motorových pil.

Vizorman - (1) - 148.106 (?), 4.8.2008 15:11
ANo, káblík na svíčky, ale ten je zalitý v indukční cívce nebo kondenzátoru, podle všeho je grafitový, takže to bude asi dražší. Zkoušel jsem to podizolovat a propojit čokoládou, ale jiskru to nedává. Psal jsem i do Mountfieldu, kolik ta sranda stojí. V

host - 223.2 (?), 9.8.2008 12:21

Mám taky 952 a běhá skvěle vyměnil jsem 2 řetězy a chytá na drc. když je opravdu chladno tak na druhý.  Zatím jsem velice spokojený bratr má HQ a ta už dosluhuje v lese používáme obě dvě jde to jako po másle nejeden buk to už složilo a rozporcovalo a jede dál. S posdraven David.   

host - 48.21 (?), 21.12.2008 17:33

Také jsem si koupil 952.Mám ji druhý rok.První sezonu jsem byl spokojený a všude ji vychvaloval. V létě přestala mazat lišta(odešlo čerpadlo). Šrouby v pružinách coby silentbloky jsou v obyčejném měkém plastu ve kterém se při normálním a běžném dotahování ztrhne závit.Se startováním jsem však problém neměl ani v zimě až na to, že se mi párkrát stalo, že nefungovalo tlačítko STOP, tak jsem musel pilu chípnout sitičem a.tento samý problém má kamarád s pilou 947.

host - 185.246 (?), 21.3.2010 16:55

Pánové věřte nebo ne ale vlastním skoro 3 roky pilu stihl ms 180 a stalo se mi že se mi strhl jeden šroub ze dvou který drží lištu stalo se to při řezání v lese a vyřešil jsem to tak že jsem šroub z boku na rantlu provrtal aš do plastu a zakotvil malým červíkem a drží tak že nedělejte stoho detektivku u oleo macu i stihl ač nerad musím přiznat není dokonalý.

host - 19.194 (?), 18.10.2011 21:01
prosím o radu mám O M956 a nevímjak se dostat k motoru sundám krit svíčky se vzduchovím filtrem adalšídíl už nejde jelikož hodrží gumové potrubí sání jak na to? pila je chcípavá sotva vypadáže chytne hned chcipne jedině když držím plyn tak jede jak ho pustím tak zdechne co s tím dýky D
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz