Může mi prosím někdo poradit jaká motorová pila bude nejvhodnější na jednoroční nachystání cca 10m3 tvrdého dřeva, sem tam něco pořezat a běžná práce na stavbě RD?
Dal jsem si limit 5-6tis, možná víc, ale nechci pilu za 12k, zdá se mi to na moje občasné použití příliš. Snad nejsem se svým požadavkem úplně mimo :-)
děkuji za pomoc
Ja netvrdím že jedine Stihly sú dobré, je viacej značiek, ktoré sú slušné.Z niektorých značiek niektoré modely nemusím, ale ani jedna slušná píla sa nedá kúpiť v Bau, aspoň nie na slovensku
Kamarád má nějakou pilu OK z baumaxu vyměnil si na ní řetěz a řezali jsme duby asi o průměru 50cm a na to že je to bau tak jsem nechápal ono kolikrát je lepší něco vidět na vlastní oči než jen kecy, kecy, kecy ale 180 stihl je taky dobrá.
Může mi prosím někdo poradit jaká motorová pila bude nejvhodnější na jednoroční nachystání cca 10m3 tvrdého dřeva, sem tam něco pořezat a běžná práce na stavbě RD?
Dal jsem si limit 5-6tis, možná víc, ale nechci pilu za 12k, zdá se mi to na moje občasné použití příliš. Snad nejsem se svým požadavkem úplně mimo :-)
děkuji za pomoc
budu ho i kácet, takže uvažuji jen o motorové. Stačí mi základní hoby model třeba od husquarny, nebo vzít první křusku co potkám v bau? Co je na pile důležité aby měla? Jak poznám třeba, že už má vnitřek kovový a ne plast? Vůbec se neorientuji a potřebuji pilu do týdne :-)
Gl zdřejmě reaguje na hosta 198.58 který píše 5-6tisíc možná víc.Jinak podle mě do 6tisíc koupíte dobrou pilku např. na chatu nebo sem tam něco přefiknout, ale ne pilu do lesa.Vím že asi rýpnu do vosího hnízda, ale značky jako stenson timbertech hecht atd. nepovažuji za pily.
Treba sa dlho prechádzat v ktoromkolvek bau, aby sme nasli to uplne najlacnejšie.Potom ked to najdete tak to je presne to čo potrebujete.Naozaj nebudete platiť za značkovú Stihlku alebo dolmarku, len pretoze na boku má napísané Dolmar alebo Stihl nebudete platiť násobky ceny.Veď je to všetko to isté.