|
Příspěvky uživatele - 198.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila do 6000, 7.9.2009 Tak jsem si nakonec objednal PS420C, přeci jen ji kupuji na alespoň 10 let, tak mě ty 3k už nevytrhnou. Děkuji za pomoc s výběrem :-) |  | Motorová pila do 6000, 3.9.2009 Tak to jsem četl něco jiného :-) nekoukal jsem na datum, buďto starší, nebo ten co ještě neplatí :-)
Není ten výkon 1,2kW příliš málo? Chci s ní dělat každoročně 10m bukového dřeva, ale zase za ty prachy :) |  |
|  | Motorová pila do 6000, 2.9.2009 Někdo tu zmiňoval pilu v akci z Makra, koukal jsem na to a je to pila těchto parametrů: lišta 45cm, výkon 2,4HP, váha 7kg
No mně ta váha přijde hodně velká.
Pilu z Makra si určo nekoupím, teď tedy nevím zda vzít Partnerku, Homelitku nebo připlatit... celý příspěvek > |  | Motorová pila do 6000, 31.8.2009 Může mi prosím někdo poradit jaká motorová pila bude nejvhodnější na jednoroční nachystání cca 10m3 tvrdého dřeva, sem tam něco pořezat a běžná práce na stavbě RD?
Dal jsem si limit 5-6tis, možná víc, ale nechci pilu za 12k, zdá se mi to na moje... celý příspěvek > |  |
|
|
|