Příspěvky uživatele - 198.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila do 6000, 7.9.2009
Tak jsem si nakonec objednal PS420C, přeci jen ji kupuji na alespoň 10 let, tak mě ty 3k už nevytrhnou. Děkuji za pomoc s výběrem :-)
Motorová pila do 6000, 3.9.2009
Tak to jsem četl něco jiného :-) nekoukal jsem na datum, buďto starší, nebo ten co ještě neplatí :-) Není ten výkon 1,2kW příliš málo? Chci s ní dělat každoročně 10m bukového dřeva, ale zase za ty prachy :)
Motorová pila do 6000, 2.9.2009
Někdo tu zmiňoval pilu v akci z Makra, koukal jsem na to a je to pila těchto parametrů: lišta 45cm, výkon 2,4HP, váha 7kg No mně ta váha přijde hodně velká. Pilu z Makra si určo nekoupím, teď tedy nevím zda vzít Partnerku, Homelitku nebo připlatit... celý příspěvek >
Motorová pila do 6000, 31.8.2009
Může mi prosím někdo poradit jaká motorová pila bude nejvhodnější na jednoroční nachystání cca 10m3 tvrdého dřeva, sem tam něco pořezat a běžná práce na stavbě RD? Dal jsem si limit 5-6tis, možná víc, ale nechci pilu za 12k, zdá se mi to na moje... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika