Husqvarna 555, 562 XP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.239 (?), 6.10.2011 18:48
Děkuji 1.46 že popravdě a objektivně zhodnotil praskání řetězů a podobných strašných věcí na HQ mašinách.
Oregon řetězy jsou mimochodem svojí kvalitou absolutní jedničkou.
Stejně tak souhlasím, že je důležité hlavně to, aby pila řezala ke spokojenosti. a o tom to je.
|
|
|
|
|
|
|
Standam - Stříbrný Zahrádkář (471) - 23.229 (?), 6.10.2011 19:30
Zdravím, zmínil jsem se o vyčnívajícím šroubu nastavení olejového čerpadla, to není jen o spadlém, nebo prasklém řetězu a možných následcích. Toto místo je naplno expnované proudem pilin a všichni víme jak tato místa časem vypadají. Nejenom za chvíli bez barvy ale eroze pilinami časem zeslabí i hliník. Co se týká prasknutí řetězu, stane se opravdu vyjímečně ale rozhodně míň zabolí, než spadnutí, tam jsou síly opravdu velké a dovedu si představit jak je v ten okamžik namahaná klikovka a její ložisko, někdy to zanechá stopu i na liště. Řetězy od Oregonu jsem používal mnoho let ale poslední tři roky používám od Stihlu, můj osobní dojem je z nich lepší. Takže, pily Husky, lišty Oregon, řetězy Stihl a naprostá spokojenost. Standa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 160.168 (?), 6.10.2011 21:31
Tyto řetězy jsme na man.skladě fasovali ještě v roce 91 + české pilníky.Jediné co mě vrtalo hlavou bylo to že omezovák byl tvrdší než zub.MS Jeníkov
|
|
|
|
|
|
|
Pavel Drvoštěp - (33) - 156.239 (?), 6.10.2011 21:52
U mě je hodnocení HQ pila, oregon řetěz a Stihl lišta
To čerpadlo je z tvrzeného plastu podobnému tomu na tom podběhu. kolem je dost málo místa a zespod to jistí hliníkovej háček, udělal jsem foto, bohužel jsem řezal šrot a tak je to trochu zasviňené a je to focené mobilem v noci, tak to není nic moc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|