Zkušenosti s 560XP po 40 kubíkách:
Napřed pozitiva: špalkování 70-80 suchého kmene dubu paráda, jede do něj jak kdyby ji to bavilo, obyčejný smrk neřeže, ale úplně krájí (ostrý řetěz). Při zátěži vydává příjemný dunivý zvuk, narozdíl od ječáku bez zátěže. Řezání je teda paráda a přesně tak jsem si to představoval v tomhle ohledu super. Filtr se přecijen zanáší, ale je to minimální, žebrový je krásně vyfukováno, takže se taky nezanáší.
Teď negativa: nevím jestli je to normální, ale když je pila studená, blbě chytá, není to nic strašného, ale musím 3-5x zatáhnout než zabrumlá, pumpičkou to nacepuju, tak by to mělo chytnout hned jako na 445 na které to chytalo na řeknutí Možná moc oleje, blbej benzín, slabá svíčka nebo nevím. Pak taky, když je pila studená, čudí se z vejfuku dost silně bílej kouř a jak se zahřeje, tak vůbec a krásně spaluje. To čerpadlo oleje zespod jak je tvarované, je úplně totálně zasvi... asi to ničemu nevadí, ale neměli ho tak členitě tvarovat Poslední věc, je to zakletá pila, v pátek mi spadl strom na auto (vrakovistě to jistí) a včera spadl strom na taty (vyraženej dech a zlomený tři žebra) slyšel jsem jak padá strom a pak už jen sýpání, blbej pocit.