Husqvarna 555, 562 XP
|
|
|
|
RadekB - Diamantový Zahrádkář (1424) - 21.230 (?) 15.9.2011 13:56
Konečně jste se předvedl v celé Husqvarna "kráse". Lhaní, vymýšlení si a překrucování vyřčeného a napsaného, vám i HQ jde jedna báseň. Vy jste možná Pavel, ale určitě jste prodejce, nebo dokonce někdo od dovozce HQ do ČR! Ztráta prodejních pozic bolí a tak jste se zaměřili i na takovéto weby a neštítíte se ničeho. Ostatně se není co divit, jaký pán, takový krám. " Na světě jedinečná, třídílná, kovaná kliková hřídel" , předčištění nasávaného vzduchu - "Air injection" alias "Turbo" , "jednopáčkové ovládání s dvěma páčkama" ! A Pavle, za Jonsered se nestyďte, určitě víte že to je sourozenec, sice krabiciozní s odvrácenou rukojetí, ale sourozenec. Sice dostává jen to co u Husky upadne od stolu, ale pochází z jedné, byť ve dví rozdělené haly.
Já psal o HQ 560 XP, aby bylo jasno, protože ani doma, ve Švédsku, zatím ještě HQ 555 (techniku sice již představují, ale cenu stanovenou zatím nemají), ani 562 XP není běžně v prodeji! Což však Pavlovi nebrání v pomluvách.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 218.130 (?), 14.9.2011 23:04
Napíšte vašu skúsenosť s touto pilou. Popripade ak možete aj neaké fotky. Zatiaľ sa mi veľmi páči a na jar má čaká kúpa pily, tak uvidíme ktorým smerom sa vydám. Zatiaľ som rozhodnutý. Martin
|
|
|
|
|
|
|
host - 109.223 (?), 15.9.2011 9:03
Dobrý deň, mohol by niekto ozrejmiť funkciu REboost (alebo ako sa to píše).
Ďakujem
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.239 (?), 15.9.2011 12:31
Zatím ji nikdo nemá, až zde na přítomného, který ji koupil v německu, snad o ní poreferuje. Nebo by to mohl nastínit pan RadekB už s ní řeže 2 sezóny a prej nic moc.
|
|
|
|
|
|
|
RadekB - Diamantový Zahrádkář (1424) - 21.230 (?), 15.9.2011 13:56
Konečně jste se předvedl v celé Husqvarna "kráse". Lhaní, vymýšlení si a překrucování vyřčeného a napsaného, vám i HQ jde jedna báseň. Vy jste možná Pavel, ale určitě jste prodejce, nebo dokonce někdo od dovozce HQ do ČR! Ztráta prodejních pozic bolí a tak jste se zaměřili i na takovéto weby a neštítíte se ničeho. Ostatně se není co divit, jaký pán, takový krám. " Na světě jedinečná, třídílná, kovaná kliková hřídel" , předčištění nasávaného vzduchu - "Air injection" alias "Turbo" , "jednopáčkové ovládání s dvěma páčkama" ! A Pavle, za Jonsered se nestyďte, určitě víte že to je sourozenec, sice krabiciozní s odvrácenou rukojetí, ale sourozenec. Sice dostává jen to co u Husky upadne od stolu, ale pochází z jedné, byť ve dví rozdělené haly.
Já psal o HQ 560 XP, aby bylo jasno, protože ani doma, ve Švédsku, zatím ještě HQ 555 (techniku sice již představují, ale cenu stanovenou zatím nemají), ani 562 XP není běžně v prodeji! Což však Pavlovi nebrání v pomluvách.
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.46 (?), 15.9.2011 18:27
Tak nejake prvni dojmy s 562. Dneska jsem s ni udelal 30 kubiku. Je to oproti predesle 365 takova raketa. Ja jsem ocenil hmotnost, delam v lese 22let a kazde deko je znat. Tato pila se neda srovnavat s predeslima modelama je to uplne neco jineho. Musite si ji proste osahat. Delam 17let v bavorskem narodnim parku a nekdy kacim smrky kolem 10kubiku na ne bych asi s 562 nesel. Na to mame starou 288.Jinak 562 super na odvetvovani. Taky spotreba benzinu Aspen super. Ted neco mimo. Moje prvni pila 266 pak 262 -2x,242-2x, 357-3x, 372-2x obe se zadrely, 365-super az na to ze nema rada bio olej na retez. Zapomnel jsem na Stihl 036. Tu jsem mel asi dve hodiny a vratil jsem ji. Nic proti Stihl ale me nesedi. I hodne Nemcu preslo na HQ.Stihl ale nechci hanit. Kazdej musi sam vedet co mu vyhovuje.
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.46 (?), 15.9.2011 18:28
|
|
|
|
|
|
|
host - 227.208 (?), 8.7.2012 0:22
O žádný zázrak se nejedná 3,5 kw nic víc, PS 6400 je lepší.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|