Jednoznačně gufera, netěsní a přisává se do klikové komory vzduch ale studené to šlape protože to přisávání falešného vzduchu chvíli funguje podobně jak sytič. Jakmile se to ale zahřeje tak to nejde do otýček a chcípe. Vyměnit gufera a nejlíp i ložiska a bude 10 let pokoj :-).
Tak jsem začal laborovat, jiskru hází, svíčka je mokrá, sem tam už alespon škytne, ale ne a ne chytnout.
Měl jsem ji víceméně rozebranou, ale na nic jsem nepřišel.
Karbec jsem seřídil, ale nic. Tak nevím, jestli nemá třeba malou kompresi, ale to se mi nezdá. Nemáte někdo nápad.
m-admin@email.cz
Tak zde bych doporučil víc, než jen seřizovat. Je třeba ověřit těsnost gufer, kompresi, karburátor, těsnění, přírubu - bílou - na deformace, palivový systém průchodnost.
Měl bych dotaz. Když se pila nastartuje a zahřeje pak nechce jít do otáček jak kdyby neměla dost paliva nádrž není nikde prasklá a hadička přívodu paliva také vypadá že je v pořádku tak nevím??Poradíte??
Jednoznačně gufera, netěsní a přisává se do klikové komory vzduch ale studené to šlape protože to přisávání falešného vzduchu chvíli funguje podobně jak sytič. Jakmile se to ale zahřeje tak to nejde do otýček a chcípe. Vyměnit gufera a nejlíp i ložiska a bude 10 let pokoj :-).