Pozdní jarní mrazy
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 238.154 (?), 18.5.2012 6:17
Vše sem zakryl vecer cernou folii na silaze a vubec to nepomohlo.. Vše zmrzlo, podle křupání travy muselo byt u nas na Polensku u Jihlavy aspon -5 stupnu pri zemi. Loni kroupy, letos kroupy a s nima jeste stoleta voda e jeste navic tenhle mraz. Zabetonovat zahradu a natrit na zeleno, uz me to nebaví.. Honza z Vysociny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 43.107 (?), 18.5.2012 6:46
Lovosice -5, večer jsme zatopili ve skleníku a ráno před šestou sem to byla omrknout a ve skleníku krásných 7 stupnů, venku byl jen hrách(nevim jestli mu to vadí), cibule, česnek ale bojím se, že jako loni zase nebude nic z lilií a ostatních kytoček. A taky máme asi po vínu, to jsem zapomněla zakrýt, škoda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agent špionovač - (19) - 216.173 (?), 18.5.2012 6:45
Zdravím! ráno jsem už nemohl dospat a v 4.50 vyrazil obhlídnout výsledky mrazíku. Už podle křupající trávy pod nohama mi bylo jasný že je někde chyba... teploměr v záhonku ukazoval -4st, voda v kyblíku zmrzá, ředkvičky ojínělé, takže je vše v řiti. Papriky přikrytý obracenýma kyblikama a přez ně ještě 2x netkanka takže se uvidí. Rajčata jsem ven ještě nevysadil ty pújdou ven až o víkendu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 174.134 (?), 18.5.2012 7:23
Vysočina, Ledeč nad Sázavou,530 m nm-ve dvou metrach cca 1,5°C, přízemní mráz odhaduji tak -2°C, protože tráva byly omrzlá jen místy a částečně. Takže co šlo, jsme postříkali vodou, teď na to praží slunce, tak se uvidí. Stromy budou asi dobré, ale jahody byly plné květů a brambory byly krásně narostlé. A to se nám mráz celý týden vyhýbal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|