Pochlubte se svými balkonovými kytičkami
|
|
|
|
mučenka - (27) - 112.40 (?) 9.12.2010 16:47
ZA chvíli jsou vánoce, takže nakupuji, peču cukroví, uklízím, a takdělám všechno, co se asi má, nebo vlastně co se ode mne čeká. Jenže ... já miluji květiny, a to ve všech podobách (pokojové, balkonové, skalničky, okrasné keře atd atd.). Takže v létě nestíhám, v zímě se těším na jaro. Teď, abych si odpočinula, si prohlížím letošní fota ze zahrádky kolem chalupy a z mého balónu (panelákového bytu). A takže pár jich posílám.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 210.193 (?), 28.9.2010 18:52
milé zahrádkářky či zahrádkáři, vaše balkonovky jsou úžasné, obsypané květy, zdravé, barevné, já tiše závidím, mě se to ještě nepopedlo. Kdysi jsem bydlela v rodinném domku, pěstovala jsem pelargonie zonale, dávala jsem zeminu ze zahrady a hnojila OBM a vypadaly skvěle. Teď jezdím na chalupu jen o víkendech a nedaří se mi pěstovat v truhlících nic, surfinky i pelargonky jsou vytáhlé, kupuji v pytlích zahradnický substrát a hnojím Substral oscomote, jsou to takové žluté kuličky, které by se měly postupně uvolňovat, když nemám možnost hnojit průběžně, Prosím poraďte mi, jaký volíte substrát a jaké hnojivo, děkuji Veruna
|
|
|
|
|
|
|
mučenka - (27) - 112.40 (?), 9.12.2010 16:47
ZA chvíli jsou vánoce, takže nakupuji, peču cukroví, uklízím, a takdělám všechno, co se asi má, nebo vlastně co se ode mne čeká. Jenže ... já miluji květiny, a to ve všech podobách (pokojové, balkonové, skalničky, okrasné keře atd atd.). Takže v létě nestíhám, v zímě se těším na jaro. Teď, abych si odpočinula, si prohlížím letošní fota ze zahrádky kolem chalupy a z mého balónu (panelákového bytu). A takže pár jich posílám.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|