Pochlubte se svými altány
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raven78 - (2) - 67.40 (?), 14.7.2008 14:44
Taky bych vám rád ukázal náš altánek. Někdo v něm snad najde inspiraci :-) Je sice jednoduchý, ale dostačující. Velikost 4x5m a výška necelé tři metry. Postavení nám trvalo necelý týden času vždycky po odpolednách a o víkendech. Jinak ještě není úplně hotov. Chybí nám dodělat krytinu, zakrýt ještě dvě strany deskami, kvůli větru, postavit krb a ještě nějaké drobnosti jako police a tak. Chtěli bychom to ještě stihnout o prázdninách.Jak bude vše hotovo, pošlu fotečky.
|
|
|
|
|
|
|
host - 63.218 (?), 25.10.2008 18:10
Tak jak jsem se díval na fotky, tak musím říct, že je to pěkná fušeřina.Když už něco dělám, tak jen to co umím a nepletu se do něčeho čemu nerozumím!!
|
|
|
|
|
|
|
raven78 - (2) - 254.116 (?), 25.10.2008 20:21
...hmm, děkuji za opravdu povedený a velice obšírný názor. Myslím si, že odborník vašeho formátu by měl určitě svých znalostí a schopností využít naplno a třeba do této diskuze napsat a poradit všem, kteří nejsou odborníky, chtěji si něco postavit sami a mohou se tak dopustit obrovské chyby a postavit si na zahradě fušeřinu. Pakliže budu v budoucnosti stavět ještě nějakou další podobnou stavbu, budu velmi rád, poskytnete-li mi rady, jak to udělat, aby se vám líbil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 25.254 (?), 8.3.2009 13:58
Prosím Vás o informaci jaké hranoly jste pro Vaši stavbu použil - 10x10, nebo 12x12? Vaše pergola se mi velmi líbí, máte nějaký rozpočet, kolik to zatím celkem stálo? Byl bych rád za jakoukoliv inspiraci a informaci. Mockrát Vám děkuji. m.suchanek@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 53.4 (?), 27.9.2009 15:05
Váš altán je velmi pěkný ale podle nás má malou chybu při špatném počasí vám bude asi zima na nohy nevím kde žijete ale u nás na severu u potoka by vám v 20.00hodinuž nebylo příjemně řešili jsme spodek plnou výplní.Praci zdar a krásný pobyt v altánu.Věra
|
|
|
|
|
|
|
N.Anna - (9) - 38.246 (?), 4.8.2008 19:23
Dobrý den, chtěla by jsem poděkovat za všechny příspěvky na téma pergoly, altány, přístřešky a polikarbonátové zastřešení. Čerpala jsem ze všech příspěvků a vzešlo toto dílo. Já jsem spokojená a tak děkuji všem. Anna
|
|
|
|
|
|
|
host - 162.128 (?), 4.8.2008 20:59
Aničko, jen malá rada, máme na pergole stejné bambusové rolety, obvykle je sundáváme dolů, ale jednou jsme je nechali srolované nahoře, a zmokly nám. Velice rychle se nám v celé roli udělala plíseň a celé roletky zčernaly. Nevím, jak to máte chráněné před deštěm, ale byla by škoda abyste podstoupili stejnou zkušenost jako my. Já to potom zkoušela různě vybělit savem, ale nic nepomohlo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|