Pochlubte se svojí zahrádkou
|
|
|
|
host - 50.2 (?) 24.6.2012 16:29
Paní Lído, to je taková náááádhera...
Chtěla bych se Vás zeptat, když máte tolik kytiček, používáte mulčovací folii nebo jiný mulč? Jak dokážete udržet tolika krásy bez plevele?
Jak sekáte trávu kolem obvodových kamenů? Mně vždy zůstanou u okrajů takové camcoury...
Závidím , Lenča.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?), 21.6.2012 23:39
Tedy paní Lído, vy jste v okrasné zahradě něco jako Mirek v melounech a paprikách
Je to nádhera, ani se mi nechce počítat kolik času i financí taková nádhera zabere!
Ale ten výsledek stojí za to!!! Máte mou velkou poklonu! Teď už ty vaše výluhy z kopřiv začnu brát vážně
Já se s tchánem přetahuji doslova o každý metr, nicméně u mne až na slunečnice vítězí tedy zatím ta "konzumní" část rostlinné říše
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 50.2 (?), 24.6.2012 16:29
Paní Lído, to je taková náááádhera...
Chtěla bych se Vás zeptat, když máte tolik kytiček, používáte mulčovací folii nebo jiný mulč? Jak dokážete udržet tolika krásy bez plevele?
Jak sekáte trávu kolem obvodových kamenů? Mně vždy zůstanou u okrajů takové camcoury...
Závidím , Lenča.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 148.1 (?), 24.6.2012 18:54
No musím říci, že všechny zahrady tady na fóru jsou nádherné a každá má své kouzlo- je vidět, že se jejich majitelé při práci na zahradě vyřádí. Některé jsou ukázkové, hlavně ty veliké, přírodní.Já mám bohužel takovou menší 2300m v obci dům vedle domu, takže ohraničení před pletivem je osázeno Smaragdy pro udržení soukromí, aby jsme nebyli jak ve výstavce pro pěší na cestě. Raději bych ale uvítala zahradu otevřenou, do krajiny-to bohužel nejde. mohu se aspoň Vás zkušených zeptat?- jak prosím děláte ohraničení záhonu a trávníku? Ale nemyslím kamenem.Já mám v jedné části plastové obruby, vypadají přirozeně a dobře se kolem nich seče, ale okolo thůjí jsem udělala takové to vyrytí rýčem ve tvaru V. Hůlř se to ale udržuje. Můžete mi prosím dát tip či foto inspiraci, aby to vypadalo pěkně? Předem děkuji:-)
Jana, Frýdek-Místek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Josef. - Diamantový Zahrádkář (2694) - 225.206 (?), 5.7.2012 9:10
Lído, máte to pěkné, opravdu pěkné, udržované...
Sucho? Ale vždyť jsem tuhle četl Hradec Králové - přívalové deště, blesková povodeň... Nebo to bylo jinde?
Josef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|