Pochlubte se svojí zahrádkou

Robobrouk - (20) - 61.208 (?)
22.6.2012 10:05

Pane Honzo s kopřivami jste si mě asi spletl s jinou Lídousmiley,ale také je nakládám a používám.No času to zabere dost.. a finančně??,jak se to vezme.Některé věci si řízkuji z darovaného a svého materiálu, spoustu věcí si vymněním s jiným nadšencem a samozřejmě zahradní centra jsou pro mě ráj a tam pak když zajdu, tak peněženka notně splasknesad

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Jamieee - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (622) - 167.53 (?), 21.6.2012 23:39

Tedy paní Lído, vy jste v okrasné zahradě něco jako Mirek v melounech a paprikách laugh

Je to nádhera, ani se mi nechce počítat kolik času i financí taková nádhera zabere!

Ale ten výsledek stojí za to!!! Máte mou velkou poklonu! Teď už ty vaše výluhy z kopřiv začnu brát vážně cool

Já se s tchánem přetahuji doslova o každý metr, nicméně u mne až na slunečnice vítězí tedy zatím ta "konzumní" část rostlinné říše wink

Robobrouk - (20) - 61.208 (?), 22.6.2012 10:05

Pane Honzo s kopřivami jste si mě asi spletl s jinou Lídousmiley,ale také je nakládám a používám.No času to zabere dost.. a finančně??,jak se to vezme.Některé věci si řízkuji z darovaného a svého materiálu, spoustu věcí si vymněním s jiným nadšencem a samozřejmě zahradní centra jsou pro mě ráj a tam pak když zajdu, tak peněženka notně splasknesad

oivo - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (92) - 166.45 (?), 22.6.2012 10:10

Manželka ví, jak se to jmenuje, já tomu říkám prostředníček jistého politika. I.

host - 50.2 (?), 24.6.2012 16:29

Paní Lído, to je taková náááádhera...

Chtěla bych se Vás zeptat, když máte tolik kytiček, používáte mulčovací folii nebo jiný mulč? Jak dokážete udržet tolika krásy bez plevele?

Jak sekáte trávu kolem obvodových kamenů? Mně vždy zůstanou u okrajů takové camcoury...  frown

Závidím wink, Lenča.

oivo - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (92) - 166.45 (?), 24.6.2012 18:11

Já vím, že toto téma je spíše zaměřeno na oku lahodícím květinkám, ale dnes jsem našel na zahradě toto, není také nádherný?   I.

host - 148.1 (?), 24.6.2012 18:54

No musím říci, že všechny zahrady tady na fóru jsou nádherné a každá má své kouzlo- je vidět, že se jejich majitelé při práci na zahradě vyřádí. Některé jsou ukázkové, hlavně ty veliké, přírodní.Já mám bohužel takovou menší 2300m v obci dům vedle domu, takže ohraničení před pletivem je osázeno Smaragdy pro udržení soukromí, aby jsme nebyli jak ve výstavce pro pěší na cestě. Raději bych ale uvítala zahradu otevřenou, do krajiny-to bohužel nejde. mohu se aspoň Vás zkušených zeptat?- jak prosím děláte ohraničení záhonu a trávníku? Ale nemyslím kamenem.Já mám v jedné části plastové obruby, vypadají přirozeně a dobře se kolem nich seče, ale okolo thůjí jsem udělala takové to vyrytí rýčem ve tvaru V. Hůlř se to ale udržuje. Můžete mi prosím dát tip či foto inspiraci, aby to vypadalo pěkně? Předem děkuji:-)

Jana, Frýdek-Místek

Robobrouk - (20) - 61.208 (?), 24.6.2012 19:41

Leni, nepoužívám nic, Mám spoustu trvalek a pokryvných rostlin, tak to plevelení zas docela jde.Jen u plotu jsem udělala pás netkané textilie a zadělala jsem ho drobným kamenín posbíraným na zahradě a proložila placáky.Z těch větších dělám chodníčky.Miluji přírodní kámen a prostě u nás se každý šutřík spotřebuje.Na úpravu kolem kamenů používám akumulátorové nůžky.Mají i výmněnný nůž na tvarování keřů..smiley

Robobrouk - (20) - 61.208 (?), 4.7.2012 23:40

Je strašně sucho stále zalévám a na déšť to nevypadá.Doufám, že nepříjde nějaka pohroma a nebude po kytkách.Tak jsem si to pro jistotu vyfotila a jdu se podělit.smiley

Josef. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2694) - 225.206 (?), 5.7.2012 9:10

Lído, máte to pěkné, opravdu pěkné, udržované...

Sucho? Ale vždyť jsem tuhle četl Hradec Králové - přívalové deště, blesková povodeň... Nebo to bylo jinde?

Josef.

Michal. - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (711) - 8.42 (?), 5.7.2012 9:41

Máme tady zmatek v Lídách, nejste první, kdo se nachytal :)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz