Sundrop

host - 200.242 (?)
5.7.2022 14:02
Poděbrady. Vehardu mám na St.Julienu, ale roste až podezřele rychle... Příští rok mi snad zaplodí Koolgát, nákup Spomyšl, měl být také St.Julien, ale roste snad ještě bujněji než Veharda, vzhledem k tomu že podrustá, tak odhaduji Myrobalán... Připraveny v květináči na podzimní výsadbu mám Lealu, Velitu a Bergarouge ty půjdou do zahrady v Litoměřicích, tam mi to ale až tak neříká pane... Ještě se těším na chuť Vehardy, a potom opět až v únoru, kdy začne pučet ten Pinkcot.😃
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10414) - 70.240 (?), 5.7.2022 12:57

Zdravím do Poděbrad, nebo zase špatně? Do Bohdanče? Musíte psát častěji, abych si to zapamatoval. Moje miniaturní Vehardička prakticky nekvetla a má jen dva plody. Ten Sundrop na dalších fotkách měl poněkud sušší dužninu, i když se to na fotce nezdá, alespoň to tak působilo. Prodotože nastává chladnější počasí, tak nepředpokládám u Sundropu nějaké další zázraky. 

Sundrop
Sundrop
Sundrop
Sundrop
Sundrop
Sundrop
Sundrop
Sundrop

host - 200.242 (?), 5.7.2022 14:02
Poděbrady. Vehardu mám na St.Julienu, ale roste až podezřele rychle... Příští rok mi snad zaplodí Koolgát, nákup Spomyšl, měl být také St.Julien, ale roste snad ještě bujněji než Veharda, vzhledem k tomu že podrustá, tak odhaduji Myrobalán... Připraveny v květináči na podzimní výsadbu mám Lealu, Velitu a Bergarouge ty půjdou do zahrady v Litoměřicích, tam mi to ale až tak neříká pane... Ještě se těším na chuť Vehardy, a potom opět až v únoru, kdy začne pučet ten Pinkcot.😃
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz