Mráz
|
|
|
|
host - 225.138 (?) 25.4.2017 14:50
No nejste zdaleka sám, postižená byla skoro půlka střední Evropy, mě může těšit ta oblačnost, která mě tady na jihu Vysočiny zachránila, narozdíl od Brněnska či Slovácka.
Jinak jsem už přišel na ideální topení pod pár stromy a není to určitě otevřený oheň ani dýmení, ale stačí žhavé uhlíky v nějakejch plechovejch rourách naležato dole po obvodu koruny, žhne to spolehlivě do stran z mezer i z plechu a hlavně při naložení kůrových briket klidně celou noc i den, jediná podmínka je beztravná zem.
Roman
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 210.4 (?), 21.4.2017 23:03
mna prekvapilo ako dobre dlho vedeli predpovedat tieto mrazy. Piatok rano bol oznaceny ako kriticky den mozno tyzden dopredu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 69.45 (?), 21.4.2017 23:43
Beskydy, teplota -3,5 ve výšce 3 m, Sirius poškozen nejvíce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 225.138 (?), 25.4.2017 14:50
No nejste zdaleka sám, postižená byla skoro půlka střední Evropy, mě může těšit ta oblačnost, která mě tady na jihu Vysočiny zachránila, narozdíl od Brněnska či Slovácka.
Jinak jsem už přišel na ideální topení pod pár stromy a není to určitě otevřený oheň ani dýmení, ale stačí žhavé uhlíky v nějakejch plechovejch rourách naležato dole po obvodu koruny, žhne to spolehlivě do stran z mezer i z plechu a hlavně při naložení kůrových briket klidně celou noc i den, jediná podmínka je beztravná zem.
Roman
|
|
|
|
|
|
|
roni - Stříbrný Zahrádkář (255) - 172.42 (?), 25.4.2017 22:42
dnes bolo super teplo 25C
- v stredu 19.4. cely den snezilo a snehu do 10cm
- v piatok rano -4.5C v 2metroch
- v pondelok prizemny mraz
- a v utorok cez den max 25C!!!
- na dalsi stvrtok piatok hlasia max 10-12C
Juhozapadne Slovensko
...blaznivy april... len keby to islo bez nicenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daník - Zlatý Zahrádkář (789) - 100.59 (?), 22.4.2017 9:07
mna prekvapilo ako dobre dlho vedeli predpovedat tieto mrazy.
- Dlouhodobá předpověď ČHMÚ tentokrát, bohužel, vyšla prakticky dokonale. Narozdíl od mého oblíbeného globálního norského yr.no, které mi dávalo celou dobu naději, že mrznout nebude...
|
|
|
|
|
|
|
Pavel_CZ - Stříbrný Zahrádkář (254) - 242.214 (?), 22.4.2017 9:18
Nory uz taky nepouzivam. Tolikrat se mne stalo, ze se sekli, ze uz na tu stranku chodim jen na dlouhodobe mesicni statistiky.
Osvedcil se mne taky weather.com a jeho predpovedi. Mozna je berou od CHMI, ale jsou docela presne, daleko lepsi, nez Nori
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|