Meruňky 2023
|
|
|
|
host - 179.2 (?) 12.4.2023 23:27
On nevííí, krška,nevííí odkud bude posílat rouby chudák, hurvínek mu zrušil poštu od července... chudák.Jak už řekl...žádný "box" nikdo známý nepoužívá. Všichni chodí na poštu s rouby včetně MV.je to chudák ten krška... je mi ho líto.
Vy chytrej, zjistěte si, jak se "tuneluje" česká pošta, než budete něco vykládat... krška z pardubic už to zjístil, už to vííííí.
Samozřejmě, to by ani jinak nešlo. Nejdražší elektřina, nejdražší potraviny a "Pražák" (myšleno hrvínek)škrtem pera zruší pošty. Honem, honem už prodávají budovy, kde ty pošty jsou. Peníze někde "projebou"
krška krška ty jsí už dávno "zugrunde".já tě znám!
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 12.4.2023 9:10
Zdravím do Chropyně, pane SPCH. Dlužím odpověď, tak alespoň takto: Útoky vůči starší generaci jsem nikde nezaznamenal. Co se týče pošt, tak ke vzteku provokatéra 179.2 a pana 49.29, který pošty nechce dotovat ze svých daní, náš primátor přesto údajně vyjednal, že jednu poštu z těch sedmi u nás nezruší. Uvidíme, která to bude. Myslím, že budu rád nejenom já, protestujících je totiž dost a dost. Jinak vzpomínám na tu vaši poslední větu z příspěvku už nevím odkud. Něco jako: "štíhlé láhve jsme zakoupili a na bramboráku s česnekem jsme si dobře pochutnali". Na závěr přeju, ať taky nějakou tu meruňku v létě ochutnáte.
|
|
|
|
|
|
|
host - 63.126 (?), 12.4.2023 9:20
Jste opravdu z Chropyně?
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 61.184 (?), 12.4.2023 20:58
Já se jen ptám, protože v Chropyni jsem měl v minulém století nějaké vzdálenější příbuzné. Možná tam ještě nějací potomci jsou. Jinak já jsem z Brna.
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
host - 91.196 (?), 13.4.2023 8:38
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 179.2 (?), 12.4.2023 23:27
On nevííí, krška,nevííí odkud bude posílat rouby chudák, hurvínek mu zrušil poštu od července... chudák.Jak už řekl...žádný "box" nikdo známý nepoužívá. Všichni chodí na poštu s rouby včetně MV.je to chudák ten krška... je mi ho líto.
Vy chytrej, zjistěte si, jak se "tuneluje" česká pošta, než budete něco vykládat... krška z pardubic už to zjístil, už to vííííí.
Samozřejmě, to by ani jinak nešlo. Nejdražší elektřina, nejdražší potraviny a "Pražák" (myšleno hrvínek)škrtem pera zruší pošty. Honem, honem už prodávají budovy, kde ty pošty jsou. Peníze někde "projebou"
krška krška ty jsí už dávno "zugrunde".já tě znám!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 7.4.2023 13:13
Pane Petře, rouby Velké rané mi letos jako jediné ze všech možných jiných druhů uskladněných málem vykvetly. Tak jsem se rozhodl, že je letos už ani nepoužiju a šly do kompostu. A co vaše Velká raná merunka ochutnáte a zhodnotíte, nebo jsou květy na polel jako u nás?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|