Meruňka Tsunami
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?) 10.7.2015 20:45
Taky zdravím, Dejve. Já jsem byl tedy osobně s Early Blush (from Drozdin), tedy Aurory velice překvapen. Jednak má dost velké plody a jednak má taky velmi osobitouˇ, výraznou meruňkovou chuť. Řekl bych, že dosti originální a nezaměnitelnou, i když s trochu ostřejší kyselinkou. Bohužel v dalším porovnávání velmi raných odrůd mně zabránila Zoja Semily naprosto skandální záměnou snad všeho, co mně poslali. Nejen Sylredu a Tsunami. Z broskvoní nedokázali poslat ani "obyčejný" Harbinger, který je všude k mání, jelikož všechny jejich zaslané broskvoně měly zvonkovité květy. Přesně ve stylu, jak o tom psal pan Miloš Vysloužil. Požadované zboží nemáme, tak pánovi pošleme to, co tady zbylo a fixou napíšeme cedulky s názvy odrůd, které pán požadoval, pověsíme je na stromky a šup s nimi na poštu. Hlavně, že to roste.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.2 (?), 12.6.2015 13:38
Dobrý deň,ako je táto odroda marhule odolná voči mrazu v kvete? Ďakujem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.147 (?), 13.6.2015 21:41
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 183.140 (?), 9.7.2015 21:57
Zdravím, letos už máme dávno po Tsunami, je lepší chuťově a pevnější než Aurora, jež může nahradit, ovšem zůstávám opatrný, letos po velice mírné zimě a příznivém jaru plodila dobře, i když měla fialové květní pupeny již koncem února. loni neplodila vůbec- díky mrazíkům. Tak uvidíme, jak jí to v naší poloze půjde. david
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 10.7.2015 20:45
Taky zdravím, Dejve. Já jsem byl tedy osobně s Early Blush (from Drozdin), tedy Aurory velice překvapen. Jednak má dost velké plody a jednak má taky velmi osobitouˇ, výraznou meruňkovou chuť. Řekl bych, že dosti originální a nezaměnitelnou, i když s trochu ostřejší kyselinkou. Bohužel v dalším porovnávání velmi raných odrůd mně zabránila Zoja Semily naprosto skandální záměnou snad všeho, co mně poslali. Nejen Sylredu a Tsunami. Z broskvoní nedokázali poslat ani "obyčejný" Harbinger, který je všude k mání, jelikož všechny jejich zaslané broskvoně měly zvonkovité květy. Přesně ve stylu, jak o tom psal pan Miloš Vysloužil. Požadované zboží nemáme, tak pánovi pošleme to, co tady zbylo a fixou napíšeme cedulky s názvy odrůd, které pán požadoval, pověsíme je na stromky a šup s nimi na poštu. Hlavně, že to roste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|