Radlici můžete koupit i "neznačkovou"...např. Vares Mnichovice. Vyrábějí všechny možné typy radlic, vozíků a dalšího příslušenství snad na všechny typy traktůrků.
Předpokládám, že i radlička z AGS bude mít natáčení, na podzim si ji chci koupit, ale zatím jsem se o ní podrobně nezajímal.
Už jsem to tady psal, mám AGS SJ 102/17,5. Mám pozemek na rovině i odovoz posekané trávy je po rovné polní cestě, takže motor 17,5 hp je pro mě dostatečný. Se zimním provozem ještě zkušenosti nemám. Zaávěs mám předělaný na kouli, takže tahám (po rovině) káru za auto. Se Starjetem jsem zatím velice spokojený, líbí se mi i designem. Moje hodnocení, ale není objektivní, jelikož jsem jičíňák a k AGS mám určitý osobní nostalgický vztah, a servis prakticky za barákem.. :-), to jen tak na okraj. :-)
Jinak v AGS se montuje i Honda, Murray, a další značky...
Ale s HQ 200 Twin budete určitě taky velice spokojený. :-)) Jeden můj kolega má HQ LT151 už asi 5 sezón seká ca 4000m bez jediné opravy, pouze běžná údržba.
Jako u každého stroje je nejduležitější obsluha a pravidelná údržba. Zažil jsem "traktoristy", kteří dokázali za měsíc zrušit velký traktor Case za 3 milióny...