Zahradní traktor do 100 tis Kč

host - 244.130 (?) 
4.8.2009 9:18

No neviem kolko znaciek traktorov ste mal moznost vyskusat ale pocas tejto sezony som mal asi 6 kusov s tym, ze som kosil s nimi vysoku /60 cm/ aj nizku travu. Boli to traktory mountfield,  simplicity /Snapper/, Husqvarna, MTD Cub Cadet ale aj rider od Husqvarny. Skutocne az ked clovek vyskusa za rovnakych podmienok viacere kusy myslim, ze moze povedat relevantnu kritiku. Ziadny predajca, ktory nevyskusal konkurenciu a aj keby,  na nu nepovie nic dobre.

Cize po skusenostiach s HQ LT 151, CTH 150, CTH 155, CTH 180, riderom 850 /vsetko modely r.v. 2002-2004/ mozem povedat, ze HQ ma neporovnatelny zber travy oproti ostatnym traktorom, zbiera aj vlhku travu, noze netreba casovat /john deere, snapper/, a dobry efekt kosenia. Pravdou su hlucne loziska, vymena vsak nie je narocna, predrazeny servis a diely.  Bohuzial, tento je drahy u vsetkych ostatnych znackovych predajcov. Napr. olejovy filter na HQ motor Kawasaki u nas 24 Eur, vonku polovica. Okrem toho ma dobru konstrukciu /plech a nie plast/, vydrzi aj nerovny teren a pod. So zatekanim do svetiel nebol problem aj ked som ju umyval tlakovou umyvackou. No a v neposlednom rade ked mate na dvore rovnako drahu Husqvarnu a sused trebars MTD, neviem ktora bude viac obdivovaná... to sa odraza aj na cenach starsich modelov.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025