No přece mu v servisu neřeknou, ze natáhl pruzinku.To by si nic nevidelali.Nastudujte si jak se regulují otáčky. Ventilátor fouká na plech a čím víc otáček tím víc otevírá karburator. Pokud klapka lítá sem tam motor přidává a ubírá. Bez toho ultrazvuku se obejdete jednou pro vždy, když koupíte benzin bez bioslozek. Dnes 36kč/litr i víc
Dobrý den. mám sekačku briggs & stratton 450 E a nedávno na motoru začly kolísat otačky.furt to přidáva a ubíra... sekačku mam cca 5 let.celý karburátor i nádrž jsem čistil a bez uspechu.jedná se o karburátor bez mebrany..poradí někdo co s tím???dekuji
Přestaňte už machrovat s biosložkou, zaneseným karbecem a ultrazvukem. Kdyby to tak bylo, tak to nejede vůbec. Když to má houpavý chod, tak bude závada v regulaci otáček!
No přece mu v servisu neřeknou, ze natáhl pruzinku.To by si nic nevidelali.Nastudujte si jak se regulují otáčky. Ventilátor fouká na plech a čím víc otáček tím víc otevírá karburator. Pokud klapka lítá sem tam motor přidává a ubírá. Bez toho ultrazvuku se obejdete jednou pro vždy, když koupíte benzin bez bioslozek. Dnes 36kč/litr i víc
já dnes do zahradních strojů definitivně najel na Vervu 100. Ty 3 kačky mi za to stojí, navíc dnes jsem na pumpě narazil na akci za litr Vervy 100 jen 32,50,- tak jsem si naplnil i auto :-)
Benefitu 100 vervy je vice. Pocinaje delkou skladovatelnosti cimz odpada nutnost vyjizdet nadrz pred zimou "dosucha" pres aditiva odstranujici karbon az po citelne nizzsi smrad pri pouziti ve 2T strojich. Pokud mate "benzinkartu" tak i o 1-2Kc na litr slevu. O snizeni spotreby v pripade auta az o 0,5l/100 nemluve.
Na karbuátore je dorazová skrutka ktorou sa nastavuje minimálne otvorenie klapky. Je potrebné ju pootočiť v smere hodinových rućičiek až pokým sa otácky ustália.