Star Line má ty částečky v plastu, takže to není tak tvrdé, Flexiblade má ty zoubky celkem tvrdší, mám ho tu ještě cca 50 metrů a každý kdo ho měl ho odmítá, protože musel jít do nových vodítek daleko dříve. Průchodky jsou hliníkové, na té spec. hlavě (Jet-Fit) je kov. Můj názor je na Star Line i Flexiblade kladný, jen u Flexiblade jsem pro hlavu JetFit. Flexiblade ber bez problémů i ostružinu, malinu a slabší nálety.
L. Radek - Stříbrný Zahrádkář (404) - 96.29 (?),26.5.2010 16:04
Kupte si tri druhy struny po x metrech aby se vam struna vesla do hlavy a vyzkousejte je. Ted mam od Husqvarny a priste zase zkusim jinou. Kazda struna je jinak hlucna, seka lepe to ci ono atd. Vzdyt muzete experimentovat a pokud nekoupite nejakou podezrele levnou, tak to bez problemu posekate se vsemi. Je mozne, ze vam nakonec bude vyhovovat uplne jina nez jsme doporucovali. R.
Pane RadkuB ještě jsem viděl od oregonu strunu Flexiblade, je taková zubatá, co na ni říkáte, máte ji vyzkoušenou, nabízí ji i ve 4mm provedení což bude asi super
Mám Stihl FS220 a struny kupuju "čtverečky" 2,4 nebo 2,7mm v baubau, úplně obyčejné, jen čtvercového průřezu. Připadá mi tenhle profil nejagresivnější. Jinak o namáčení jsem nikdy neslyšel, možná zkusím.
Zdravím Pedro po celkem dlouhé době, kde jste se flákal??? Pětihraná a dnes i šestihraná struna je opravdu agresivnější. Čtyřhran se postaví do polohy "kosočtverce", tedy jednou hranou vpřed. Tyto profily "jdou" více břity. Namočení zkuste, struna zvláční. Vyzkoušeno osobně!
A ty pruchodky jsou přece kovové, takže by měly vydržet.To spíš si myslím že ten starline bude s tím hliníkem brousit ty průchodky, přece jen je to kov.A jinak seče jak?Díky
Star Line má ty částečky v plastu, takže to není tak tvrdé, Flexiblade má ty zoubky celkem tvrdší, mám ho tu ještě cca 50 metrů a každý kdo ho měl ho odmítá, protože musel jít do nových vodítek daleko dříve. Průchodky jsou hliníkové, na té spec. hlavě (Jet-Fit) je kov. Můj názor je na Star Line i Flexiblade kladný, jen u Flexiblade jsem pro hlavu JetFit. Flexiblade ber bez problémů i ostružinu, malinu a slabší nálety.
Nezlobím. Dvoulanková 800,- a čtyřlanková 990,-, ale všiml jsem si že ji již také mají z hliníku a pro běžnou hlavu dodávají také hliníkové průchodky pro Flexiblade. Mají tam ale i z kovu. Průchodky pro AutoCut 52,- Kč kus.