Spotrebiteľský testík s STV

Artpraktik - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (61) - 19.30 (?)
27.10.2008 17:09

Ten test nebol veľmi objektívny. Píšem aj pre časopisy a sú mi známe požiadavky kladené na písanie článkov. Test bol zameraný na niekoľko značiek, avšak len jedna sa na záberoch vyskytovala až nadmieru často. Je úplne jedno o akú značku ide a je jedno že to bola práve tá víťazná.Práve preto, že sa jedná o test mala by byť ukázaná aj druhá strana mince. Ak by som takto napísal článok pre seriózny časopis (a nemuselo by sa jednať ani o verejnoprávne médium), tak by s najväčšou pravdepodobnosťou nebol zverejnený. Ďalšia vec je, že neboli spomenuté základné ochranné pomôcky a to vyklavé rezanie radšej ani komentovať nebudem... Chcel by som ešte povedať, že píly Stihl držali v minulosti svetový prim v obľúbenosti aj kvalite. Husqvarna svojím modelom s motorom v osi toto prvenstvo tak trochu spochybnila, ale vyšia cena veľmi Stihl neohrozila. Dolmarky a Makity svojimi modelmi píl s motorom v osi a priaznivejšou cenou (a kvalitou) však ovládli tento smer. Podľa informácií niektorých predajcov elektrické píly Stihl sa teraz veľmi zle predávajú,  niekde až s niekoľkoročným odstupom. Tu by som ale chcel zdôrazniť jednu vec: Elektrické motorové píly Stihl majú k dispozícii aj výtvarnícku lištu (alebo aj na stromovú chirurgiu) a od vedenia makity.sk sa mi doteraz nepodarilo vydolovať či bude v ponuke aj k ich pílam...  Vôbec, informácie komunikácia, alebo podpora niektorých serióznych projektov, je u zmienených, firiem rovnaká (teda nulová). Reklamné zameranie je plytké, veľmi širokospektrálne, prakticky vôbec nie je zamerané na profesné spotrebiteľské skupiny (viď test STV, mantinely na štadiónoch, časopisy a noviny vrátane bulváru...).

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 120.31 (?), 27.10.2008 8:06

Tak v tom případě jsme se pane Radek dívali každý na něco jiného .V pořadu na který jsem se díval já vystupuje redaktor Michal Šlanička, špecializovaný predajca Andrea Lišková a špecializovaný predajca Peter Pecnik.Dále několik bezejmených pilčíkov ale Gondíky jsem tam neviděl. Tak bych řekl že délka mého vedení je dle ČSN.

host - 164.121 (?), 27.10.2008 10:39

Co je to specializovany predajca...?? dotycna pani vlastni predajnu zahradnou technikou a predava v nej Dolmar... ale to este nie je ukazovatelom aj toho ze sa v pilach vyzna...

host - 120.31 (?), 27.10.2008 10:54

Špecializovaný predajca znaméná že prodává to zboží na ktetré je špecializovaný to jsou v tomto případě výrobky dolmar.

host - 46.254 (?), 27.10.2008 11:12

ale to je predsa logicke, ten co nieco predava tak je na to specializovany a podla vas len preto ze to predava.  vela pripadoch sa predavaju pily aj v zahradkarskych potrebach, samozrejme same zeny za pultom, videl som aj tak predavat Dolmar... ale tie tetky nevedeli nic, len co to stoji... ale ten obchod je podla vas specializovany predajca a predava v tomto pripade Dolmar.

Artpraktik - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (61) - 19.30 (?), 27.10.2008 17:09

Ten test nebol veľmi objektívny. Píšem aj pre časopisy a sú mi známe požiadavky kladené na písanie článkov. Test bol zameraný na niekoľko značiek, avšak len jedna sa na záberoch vyskytovala až nadmieru často. Je úplne jedno o akú značku ide a je jedno že to bola práve tá víťazná.Práve preto, že sa jedná o test mala by byť ukázaná aj druhá strana mince. Ak by som takto napísal článok pre seriózny časopis (a nemuselo by sa jednať ani o verejnoprávne médium), tak by s najväčšou pravdepodobnosťou nebol zverejnený. Ďalšia vec je, že neboli spomenuté základné ochranné pomôcky a to vyklavé rezanie radšej ani komentovať nebudem... Chcel by som ešte povedať, že píly Stihl držali v minulosti svetový prim v obľúbenosti aj kvalite. Husqvarna svojím modelom s motorom v osi toto prvenstvo tak trochu spochybnila, ale vyšia cena veľmi Stihl neohrozila. Dolmarky a Makity svojimi modelmi píl s motorom v osi a priaznivejšou cenou (a kvalitou) však ovládli tento smer. Podľa informácií niektorých predajcov elektrické píly Stihl sa teraz veľmi zle predávajú,  niekde až s niekoľkoročným odstupom. Tu by som ale chcel zdôrazniť jednu vec: Elektrické motorové píly Stihl majú k dispozícii aj výtvarnícku lištu (alebo aj na stromovú chirurgiu) a od vedenia makity.sk sa mi doteraz nepodarilo vydolovať či bude v ponuke aj k ich pílam...  Vôbec, informácie komunikácia, alebo podpora niektorých serióznych projektov, je u zmienených, firiem rovnaká (teda nulová). Reklamné zameranie je plytké, veľmi širokospektrálne, prakticky vôbec nie je zamerané na profesné spotrebiteľské skupiny (viď test STV, mantinely na štadiónoch, časopisy a noviny vrátane bulváru...).

host - 58.51 (?), 20.1.2009 16:52

v sobotu 17.1 na STV1 v programe http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/postav-dom-zasad-strom/     bola uvedena ukazka pouzitia postrekovacov a ich rozdelenie. V tomto propade aj ked pre odbornikov je jasne aka znacka tam bola prezentovana, bolo v ramci vysielania verejnopravnej televizie korektne dodrzanie nezverejnenie znacky. Cize nikto urcite nic nebral a nic nedostal ako bolo predpokladane ze sa stalo pri Spotrebiteľský testík s STV v pripade Dolmaru...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků11:11
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz