Spotrebiteľský testík s STV

ARB - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (215) - 177.66 (?) 
26.10.2008 10:56, zobrazeno: 25720x

Na www.stv.sk/videoarchív/relacia/test-magazín je v kolonke 41. týždeň krátky spotrebiteľský test, hlavne píl Dolmar. Prepáčte mi takto vloženú adresu, nedá sa mi vložiť inak, blokuje mi popup.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 26.10.2008 11:14

Udělal jste mi radost, totiž tím, že to není běžné, aby se ve veřejných sdělovacích prostředcích takto dlouho objevovala tato značka.Vypadá to, že je to pozitivní, zlepšující se trend.  Čekal jsem to spíš opačně. Ale ten test, já nevím, proč nedají k sobě srovnatelné stroje. V benzínových i v el. pilách se lišily výkony, potom ten hlavní dojem, jak to řeže je zkreslený ve prospěch silnějšího stroje.      

ARB - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (215) - 177.66 (?), 26.10.2008 11:33

OK. S tou radosťou to máte ako múčnik k nedeľnému obedu. Tiež mi nie je jasné prečo sa netestuje v autorizovanej utajenej (jej názov mi nejak "ušiel" v teste som alebo prepočul alebo ho nepovedali) skúšobni rovnaká kategória. To ako keby napr. letecký úrad testoval Blaník versus B-727. Ale potešujúce je to že sa do toho aspoň pustili... škoda že nevyhral Stihl. Možno na budúce. 

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 26.10.2008 11:41

Díky, taky bych Vám rád poslal múčnik, třeba jím bude to, že Stihl má hodně prvenství v různých soutěžích, tak takový testík mu neublíží a v de. testech se umisťují jeho přístroje na bedně.

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 94.10 (?), 26.10.2008 11:55

Není běžné, a není to,  dle mého, ani správné, aby se v testu, který se tváří objektivně, v pozadí (i v popředí) opakovaně objevoval nápis jedné a stále jen jedné značky.  Takový klip patří do reklamních šotů, ostatně tento ani ničím jiným nebyl.

host - 120.31 (?), 26.10.2008 13:17

Když si vezmu kolik reklamy je na ostatní značky, tak je jedině dobře že se i dolmar snaží přiblížit zákazníkům, ale je škoda že zatím jen na Slovensku.

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 94.10 (?), 26.10.2008 13:33

Nemám nic proti Dolmaru ani proti reklamě na cokoli. Ale nestranný testmagazín na veřejnoprávní televizi si představuji poněkud jinak.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 26.10.2008 13:47

Myslím si také, že z pohledu testu - to není správné. Přesto takovou změnu vítám, i když jsem si za ta léta zvikl na to, že Dolmar má reklamu u nás pouze ve spokojených zákaznících, v poslední době i v regionálních rádiích, což jsou aktivity daných prodejců. Já jsem se o této značce dověděl kdysi také díky spokojenému majiteli, a taky z Tuzexu. Možná je to lepší cesta, než být na stránkách kdejakých novin, protože já osobně takové reklamy beru ne jako důvod se zamyslet nad možností takové volby, ale jako vnucování něčeho, co nechci.

host - 120.31 (?), 26.10.2008 14:44

V dnešní době je to tak, že reklamu potřebuje i ten nejlepší výrobek, ať si vezmete elektroniku, auta, prášky na praní nebo třeba žiletky a ani motorové pily na tom nejsou jinak. A myslím si (ale je to jen můj názor) že má u nás dolmar v tomto směru co dohánět. Zvláště když dnes kupuje pilu stále více lidí.Já osobně jsem se o kvalitě dolmaru dozvěděl na tomto fóru a když jsem ho koupil tak jsem se o jeho kvalitě i přesvědčil.

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 94.10 (?), 26.10.2008 15:03

To je v pořádku. A´t dohání, ale ať dohání tak, jak se na korektní reklamu sluší. 
  Ač nejsem odborník, a pilu D. jsem držel za chodu v ruce jen jednou ze zvědavosti, považuji ji, když ne za úplný top, tak za jednu z několika málo nejlepších. Řekl bych, že firmě prospívá i fúze s Makitou, kvalitu jejichž výrobků cením taky vysoko.  Po shlednutí zmíněného klipu v archivu STV ale v mých očích kredit Dolmaru výrazně poklesl.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz