Sekačka Husqvarna nebo Honda?

host - 209.65 (?)
26.3.2010 17:01

Kde jsem prosím napsal že seču štěrk, případně že do zástěry buší celou dobu proud šutrů? Obrubníky též žádné nemám. Pouze jsem přetlumočil odůvodnění zamítnutí reklamací (to ovšem neznamená že uvedené doměnky prodejce jsou pravdivé). Já žádný štěrk na trávnících nemám. Kde jste to vyčetl? Kde popisuji nevhodné používání sekačky - citujte prosím?! Z čeho je Vám jasné (zřejmé), že clonou opakovaně silně narážím do překážek? Žádné překážky způsobující destrukci clony na trávnících nemám. Destrukce (praskliny) jsou způsobeny neustálým střídavým ohybem který lze používáním sekačky běžně očekávat. Viděl jste vůbec ten přiložený obrázek? Seču pravidelně udržované trávníky (sekané každých 14 dní nejpozději).

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6638) - 70.100 (?), 26.3.2010 12:06

"Rasovat" mašinu na doraz a pak chtít opravy na záruku taky něco vypovídá o majiteli.

host - 209.65 (?), 26.3.2010 12:14

Můžete mi upřesnit, čím jsem mašinu rasoval na doraz? Fotografie jasně ukazuje, že jsem běžnou činnost ke které je sekačka určena ukončil včas dříve, než došlo k úplnému odlomení spodní části gumy. Dle mého názoru je guma z výroby poddimenzovaná právě tím, že je prosta jakékoliv výztuhy, ač je nazvaná ochrannou proti odletujícímu kamení a jako taková by měla zpevnění obsahovat. Tímto Vaším příspěvkem plkáte nesmysly. 

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6638) - 70.100 (?), 26.3.2010 13:45

Stroj je určený k sečení trávy, nikoliv štěrku. Tedy ochrana proti ojediněle odletujícím kaménkům, ne že do toho bude bušit proud šutrů celou dobu sekání. A z toho jak popisujete používání, je zřejmé, že jste tou clonou opakovaně silně narážel do překážek. a na to asi opravdu není dimenzovaná. Jen čerpám z toho, co popisujete. Kupte si tank, ten vydrží. Sekačky neprodávám ani neservisuju.

host - 209.65 (?), 26.3.2010 17:01

Kde jsem prosím napsal že seču štěrk, případně že do zástěry buší celou dobu proud šutrů? Obrubníky též žádné nemám. Pouze jsem přetlumočil odůvodnění zamítnutí reklamací (to ovšem neznamená že uvedené doměnky prodejce jsou pravdivé). Já žádný štěrk na trávnících nemám. Kde jste to vyčetl? Kde popisuji nevhodné používání sekačky - citujte prosím?! Z čeho je Vám jasné (zřejmé), že clonou opakovaně silně narážím do překážek? Žádné překážky způsobující destrukci clony na trávnících nemám. Destrukce (praskliny) jsou způsobeny neustálým střídavým ohybem který lze používáním sekačky běžně očekávat. Viděl jste vůbec ten přiložený obrázek? Seču pravidelně udržované trávníky (sekané každých 14 dní nejpozději).

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6638) - 147.108 (?), 26.3.2010 17:13

Špatně jsem si Váš příspěvek přečetl a vysvětlil, beru zpět.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz