Problém s meteostanicí
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.33 (?), 17.5.2023 12:31, zobrazeno: 1278x
Zdravim zahrádkáře a prosím o konzultaci.K vánocum jsme s manželkou dostali od detí meteostanici Garni za cca 2000kč, od samého začátku potíže s venkovním čidlem, je cca 6-7 metru od stanice s překážkou pouze sklo ve dveřích.Čidlo nekolikrat za den vypadavá a nekdy ani samo nenaskoči a musím vše restartovat.Dvakrat to bylo na záruce s tím že vždy napsali po třech týdnech že se vada neprojevila.Já sam jsem celou stanici odvezl nejprve k synovi, pote k dceři, vždy jiná obec a jiné podmínky abych připadně vyloučil nejaké rušení u mě, bohužel se to u nich vždy hned také projevilo, jen u zaručni firmy nikdy.Chci se zeptat zda nemáte s zkušenosti s venkovním čidlem meteostanic.Mam totiž podezření že firma ani zavadu nezkoumá a rovnou napíše posudek, nebot oba posudky jsou naprosto stejné.Naposledy včera pošta dovezla vraceno z kontroly a večer ve 23h už to vypadlo.Dekuji předem za Vaše zkušenosti.
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 17.5.2023 12:56
Podobné potíže se u nás objevují když končí baterka. Jak dáme novou vše OK.
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.33 (?), 17.5.2023 14:10
Ano, pokud dam novou, jsou tam dvě, pokud dam nové a dávám drahé litiové tak je cca týden klid a pak nanovo. Ted při druhé reklamaci jsem vše dokumentoval, čas, foto, podmínky, odpověd stejná, u nas se vada po dobu tří týdnu neprojevila.
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.10 (?), 17.5.2023 13:09
a není možné ten výpadek nahrát na kameru a poslat jim to, aby viděli, jak ten výpadek probíhá? W.
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.138 (?), 17.5.2023 14:42
Já mám zkušenost s tím že teploměr po krátké době zacal přijïmat cizí čidlo, stačilo přepnout na jiný kanál a bylo po problému ale to se projevovalo na vzdâlenost cca 15m a několik zdí a překážek v cestě.Na tak krátkou vzdálenost co máte je to zvláśtní.Zkuste ještě přeladit, uvidíte jestli se to zmnění.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 17.5.2023 15:31
Ta čidla se dají koupit i nová a nebo přikoupit a sledovat jich více, pokud má stanice tyhle možnosti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.33 (?), 18.5.2023 7:22
Ano, koukal jsem na čidla, stoji od 500kč výš, pokud bych vědel že je potíž v čidle tak neváhám ale pokud je ptíž ve stanici tak jen prodražím už tak velký prodělek.
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 18.5.2023 8:15
Doufám že se nic nezměnilo, ale pokud objednáte přes eshop, můžete do určité doby vrátit bez udání důvodu. Takže odzkoušíte a když to nebude OK čidlo vrátíte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|