Tak si to tak pěkně čtu... Včera jsem si rozšteloval pilu, sáhl jsem na jinou trysku. Je to levná čína, jednoruční vyvětvovací. Koupil jsem jí za pár set i s dopravou, že se prý hádá, už se nehádala, jak jsem jí ladil, ale pak jsem se přehlédl a otočil tryskou H, nemísto L, když se mi rozjížděl řetěz. A čtu si to tady. To je snůška magie za úplňku. Plně souhlasím s pánem GL, jako hledat nějaké vyšší umění u dvoutaktu, co za x let prochází vývojem jen tak "jako naoko", je směšné. Stejně jako to řeší pošuci u Vari, a pod. To není svařování obalu jaderného reaktoru, nastavit tři trysky čínského karburátoru. Už jen proto, že se to dělá šroubovákem (alespoň u těch levných pil). Našetěstí jsem x odpovědí, jak to udělat bez otáčkoměru, nebo s levným od pana Zajíce, našel, tak mě fakt ty keci, jak je to strašná strast a umění, jen baví. Ta pilka, kvůli které to potřebuje je má pátá pila doma, u první Partner, u druhé Stihl, u další Stihl jsem si udělal vše sám, jsou destíky videí maníků, co to dají v řádech hodin. Od výměny válce, pístu, nastavení karburátoru, takže ty kecy o tom umění, to je směšné. Jasně můžu tady u tragéda, co tu má servis, mít pocit, že když si vzal pěťo, že je to mág, ale ono to tak není.