možná jsem to blbě napsal, ale v podstatě šlo oto, aby ti staří praktici co tvdě hájí těch 1:50,,nic proti tomu" mě řekli tady černé na bílém vykašli se na návod a míchej 1:50. Nebo dodržuj návod., a míchej 1:25 když to tam je napsaný. To jsem od ních nikde neslyšel. Když to někdo nanese tak se to vytratí v hádanici, ale aby konkrétně někdo řekl pokud to je v návodu tak míchat podle něj. Jak to, že to ti výrobci pil nevědí že se zakarbonuje motor když dělají ty testy a klidně radí 1:25 když to tady spousta odborníků ví.Jsem zvědav zda mě konečně někdo napíše solidně, co v takovém případě dělat, aby vyhověl pilouš všemu.Mě by totiž strašně zajímalo, jak to vyřeší, Děkuji bažant Olda P.S. To co by mě řekli v servisu, mě je celkem jasný, to už jsem si přečetl tady jak to je při zadření funguje, ale jde o princip, že nikdo z nich nepřipustí nic než 1:50. Tím nechci říci že chci míchat 1:25 ale když to chci udělat poctivě, tak tedy jak.Hlavně prosím Vás nepište sežeň si origo. olej , tady není a nemám zájem ho shánět po republice a platit skoro 300 kč 1l s dopravou. Účelem tohodle dotazu nebylo sehnat mě olej ale odpověď odborníků jak vyřešit ten poměr oleje a neporušit,,zákon ".míchat -karbon,
nemíchat záruka fuč