Já tomu tady rozumím čím dál tím mín.Některé věci prostě nechápu.Jestli vlastním 8 let křovinořez OM 740 a nedal jsem do něj ani korunu a jednou už jsem tady napsal že se skoro těším až klekne, abych si konečně šel koupit ten???.No jaký? To si všichni půjdou koupit ty 2 značky, nebo s Vari 3 značky? A budou koukat jak je přilepený výrobní štítek, aby nekoupili padělek?To myslíte vážně?Nebo jak může vlastník křovinořezu mít na svých pozemcích bujné, silné nálety?A jak se to vlastně počítá? Mám pozemky4000m a sekám je 2x až 3x.To je 12tisíc?Myslíte si.že sekáč u obecního úřadu rozhoduje jakou značkou bude sekat.?Nebo kdy co bude sekat?Má pouze strunu a vše se dozví.Podobně mě pobaví v jiném tématu, když čtu že Motor Honda 190 zatěžuje kola v převodovce 317u Vari.Takových výplodů je tu víc.Já nebudu zjišťovat, jaký mi prodali setrvák v motoru, nebo řešit vhodný termín výměny oleje.Místo aby tu někdo napsal že je to jedno, tak se tu řeší usazeniny, voda apod.Omlouvám se.Je to možná tím, že jsem vyměnil z různých strojů mnohem víc oleje, než někdo projel paliva..Léta jsem pracoval v týmu sto lidí/strojů a viděl jsem, že je to většinou o lidech.Tabulka co stroj vydělal a jaké měl náklady to dokazovala.Žádný krouťák nikdo neměl šanci řešit jinak, než že přeřadil nebo si nabral méně.To je snad i u toho křovinořezu.A že to místo 3 hodin budu dělat 5 h? Pokud budu mít malý krouťák?To taky pravda být nemusí.