Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 44.138 (?), 7.4.2009 23:32
Tazatel sám pozná jak bez problémů mu to půjde. Používáme přípravek a špalek s nahříváním včetně rukavic můžeme vynechat. Nahřívání bych označil spíš jako nouzovku kterou naštěstí zatím nebylo zapotřebí.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 194.26 (?), 8.4.2009 7:53
Příčné lisování zas tak běžné není. Používá se tam, kde podélné nestačí. Pro příčné lisování jsou dané tolerance použitých rozměrů zcela odlišné než u lisování podélného. Po příčným nalisování je spoj bez poškození součásti nerozebiratelný a nepomůže ani nahřívání, nebo zmražení. Při podélném nalisování jsou tolerance rozměrů takové, že se správnou montáží a i demontáží součásti nepoškodí, protože se s tím v konstrukci počítalo. Do toho zapadá i uvedený případ. S přípravkem (je to vlastně stahovák šitý na míru) to lze skutečně lehce rozdělat a i montáž je jednoduchá. Tady o poškození ploch nemůže být ani řeč. Nahřívání, nebo mražení se mi též zdá obcházení problému složitější cestou a pro podélné lisování přinejmenším zbytečné. Píši nyní o specializovaných servisech, tedy nikoliv o kutilech kteří si to v rámci úspor raději udělají doma na koleně.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 210.251 (?), 8.4.2009 8:23
Pokud tohle nechápete, jak můžete dělat servisáka??? Podélné - axiální = např. nalisování ložiska na hřídel. Příčné - radiální = např. nasazení ocelového lana do koncovky a "rozplácnutí" koncovky ;-) Gl.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.168 (?), 8.4.2009 13:52
Nezměnilo se nic. U ložiska mi taky není jasné, co tím "příčným lisováním" chtěl básník říct... Možná měl na mysli příčné uložení = uložení s velkým přesahem?? Předtím jsem tomu rozuměl jako o lisování obecně, ale po upřesnění na ložiska tomu taky nerozumim ;-) Gl.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 194.26 (?), 8.4.2009 8:56
Příčné lisování počítá s tolerancí až do minusu, kdy může být například hřídel většího průměru než díra do který má být nalisována. Přesah bývá adekvátní použitému průměru a bývá relativně velice malý. Je tak malý, že při použití velké síly lze tyto dvě součásti do sebe „nalisovat“, ale destrukce materiálu je nevyhnutelná. Pokud však hřídel zmrazíme na doporučenou teplotu konstruktérem, nebo zahřejeme součást s dírou na doporučenou teplotu, nebo dokonce obojí, vsunem hřídel do díry samovolně. Práce ale musí být provedena rychle, než se vyrovnají teploty obou součástí, protože po vyrovnání teplot je situace nenávratná bez destrukce materiálů. Příčné lisování u ložisek je až nemožné, protože ložisko po vyrovnání teplot by bylo tak staženo, že by se nemohlo normálně otáčet. U podélného lisování je tolerance do plusu, takže lze do sebe součásti nalisovat beze změn teplot a bez poškození materiálu. Tolerance jsou tak malé, že i když jsou do plusu, samovolně je rukou do sebe nedostanem. Ale to by bylo na dlouhý a nudný článek. - Stanislav - rozhodně jsem nechtěl podcenit šikovnost některých kutilů a nebo přecenit kvalitu práce některých servisů!
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 194.26 (?), 8.4.2009 10:43
Pan PP 8.4.2009 10:15 – Vaše otázka je logická a jak jsem již psal, příčné lisování u ložisek je až nemožné. Po vyrovnání teplot by ložisko nejelo dobře, nebo by vůbec nejelo. Ložiska mají předepsané svoje tolerance a ty do příčného lisování nespadají. Navíc zahřívat ložiska na 150° (jak tu někde bylo uvedeno) považuji za nešťastné. Jednak se dnes hojně používají ložiska tzv. RS (2RS), které mají v sobě zabudován semering (gufero) z plastu a tomu to zrovna neprospívá, to nehledě na to že ani samotným valivým elementům to nijak neprospívá, pokud to neublíží. Bral bych to spíš tak, že si hoši chtějí ulehčit práci, což se ne vždy dá vytknout. Je to až neuvěřitelné, ale uvedený příklad s koncem lana a jeho zalisováním (rozplácnutím) též spadá do příčného zalisování.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|