Loni jsem zakoupil podobný stroj téhož výrobce s týmž 4 taktním motorem. Před tím jsem měl asi 10 let silnější 2 takt od Flymo. Opravdu nelze čekat, v této cenové úrovni pro 4 takt a jak jsem si na sobě ovřil, zázraky: teď koncem jara šel křovinořez do reklamace.
Startování za studena na vícero pokusů, motor se silně hřál a v návodě i proto uvedeno upozornění, že používat křovinořez resp. držet ho jen na té jedné straně, pro mne problematické hlídání množství oleje, měrka jako mrňavý čudlík je přímo zespodu víčka, malé množství oleje pochopitelně špatně ale v návodu upozornění, že přelití také špatně, takové ty šroubovací cereptičky a jako je kryt za sekací hlavou pořád a pořád kontrolovat resp. utahovat. Také se mi zdálo, že mám nějak vyšší spotřebu benzínu a proti starému vyžínači, ač teoreticky by to mělo být naopak.
Přes to vše ta práce se 4 taktem byla nadějná, fandím tomu moc a moc, ale příště a pokud tak raději do něčeho ověřenějšího, značka výrobce byla uváděná jako původně japonská ale potom dle došlé krabice to byla Čína.