Krovinorez MS-330 U Dolmar nejake rady?
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 82.242 (?), 26.4.2010 22:13, zobrazeno: 12354x
Mohl by nekdo dat reference na MS-330U Dolmar? Potrebuju krovinorez a moc se v tom nevyznam. Je to dobra mašina anebo koupit radsi neco jineho? jinou značku?
Dekuju za rady.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.168 (?), 26.4.2010 23:02
Mám a nedoporučuju. Klady: motor OK, spotřeba vynikající, malá hlučnost, výkonově stačí i na vysokou trávu. Zápory jsou hlavně vibrace - po 2h mě už nepříjemně brní ruce. Ovládání plynu je dost chatrné - stačí zabrat za plyn bez zmáčknuté pojistky a uvnitř mechanismus přeskočí = rozebrat a znova poskládat. Jednoduchý popruh je na 2věci = zahodit a pořídit lepší. Dneska bych volil něco jiného, od Dolmaru asi 340. Gl.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 82.242 (?), 26.4.2010 23:23
Takže kdybych daval pozor na plyn a koupil lepši popruh tak je dobrá? Jinak dekuju.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.168 (?), 26.4.2010 23:32
Plyn je v pohodě, jen se musí dávat pozor (není blbovzdorný). Lepší popruh je nutnost, dodávaný jednoduchý je opravdu bída, bolí z něj záda. S vibracema toho moc nenaděláte, trochu pomůžou dobré rukavice. Se zbytkem spokojenost. Gl.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 112.69 (?), 27.4.2010 7:07
Mám ho už 2 roky a při koupi jsem si připratil za dvouramenný popruh. Spotřeba vynikající a motor jde pěkně do otáček. Já používám antivibrační rukavice, protože po nějaké době ruce brní. Sekám hlavně příkopy a plochy kam s normální sekačkou nejezdím (občas nějaké nálety 3 zubým kotoučem). Jednu výtku mám k drnčení nějakého krytu při volnoběhu a nízkých otáčkách. Nepodařilo se mi zjistit co to vlastně drnčí a tak prostě sekám a neohlížím se na to. Někdo to tady řešil v záruce, ale nevím co bylo příčinou. Jinak si myslím, že co se týče poměru cena/výkon/kvalita, tak jde o slušný stroj.D.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 138.156 (?), 6.5.2010 22:46
Dekuju vam vsem moc pekne za rady. Zrejme asi jdu do toho :) Jo, ozaj prodejce mi rikal ze to ma Mitsubishi motor. Teda prave tento druh. Je to dobre nebo ne?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|