Křovinořez marunaka

host - 132.145 (?)
1.11.2009 9:58

Dobrý den.Sice žádnou zkušenost s Marunakou nemám ale chci Vám povědět, nekupujte ho, protože u nás v Evropské Unii je celá řada renomovaných značek které je možno scela bez nadsázky označit naše rodinné stříbro.Tito výrobci dokáží uspokojit veškeré možné nároky na aplikaci stroje. Koupí asijského výrobku vrážíte kudlu do zad dělníkům pracujícím v těchto továrnách. Pro zajímavosta a Vaší informovanost například značka STIHL odebírá popruhy ke křovinořezům z České republiky z továrny GALA, která mimo jiné šije ty nejlepší volejbalové míče na světě.Evropský potriotismus je to co nám chybí. s pozdravem Michal

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 220.229 (?), 31.10.2009 22:00, zobrazeno: 7958x

dobry den mate prosim nékdo zkušenosti s křovinořezem marunaka

gx35nt.Je mozne ho použit jako farmařsky

děkuji

L. Radek - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (404) - 142.245 (?), 31.10.2009 22:28
Soused ho ma druhym rokem. Na hobby pouzivani je dobry, ale nevim co si predstavujete pod pojmem farmarske. Pokud chcete ctyrtaktni krovinorez na intenzivnejsi prace tak bych volil spise Stigu nebo primo Hondu. R.

host - 132.145 (?), 1.11.2009 9:58

Dobrý den.Sice žádnou zkušenost s Marunakou nemám ale chci Vám povědět, nekupujte ho, protože u nás v Evropské Unii je celá řada renomovaných značek které je možno scela bez nadsázky označit naše rodinné stříbro.Tito výrobci dokáží uspokojit veškeré možné nároky na aplikaci stroje. Koupí asijského výrobku vrážíte kudlu do zad dělníkům pracujícím v těchto továrnách. Pro zajímavosta a Vaší informovanost například značka STIHL odebírá popruhy ke křovinořezům z České republiky z továrny GALA, která mimo jiné šije ty nejlepší volejbalové míče na světě.Evropský potriotismus je to co nám chybí. s pozdravem Michal

host - 178.80 (?), 5.11.2009 7:53

Zdravím Michale, je mi milí Váš názor o patriotismu ale moc ho nechápu, polovina možná i víc součástek bude stejně made in china...

Tomáš

host - 178.80 (?), 5.11.2009 7:51

Zdravím, mám ho druhým rokem a jsem spokojen. Budete-li s ním sekat stále naplno - čili držet plyn na ex bude to v poho. 4takt totiž hůře nabýhá do otáček, ale krouťák to špatnej nemá. Spotřeba mi starost nedělá, panč je na přijatelné úrovni i když to valím furt naplno. S nožem a pilou je to skoro nezastavitelný, silon mám od Bédi - 4 hrannej panč ten originál je nepoužitelnej. Už jsem mu dal i celkem zabrat a krom malinkýho problému, kterej šlendrijánsky neřeším je v poho. Někde mi drhne lanko plynu a tím dochází k přidávání plynu třeba nějakým náklonem. No asi to nechám teď v zimě spravit. Vibrace jsou přijatelný - je to 4 takt. Já můžu jen doporučit. Pravda nechápu moc Váš dotaz o farmářském zařazení. Ale pokusím se trefit do dotazu - tenhle stroj je někde mezi profi a hoby.

Tomáš

host - 220.229 (?), 8.11.2009 21:10

dekuji za nazory a postrehy.Do jara je ješte dost času ale už mám celkem jasno.Bude to bud tenhle 4takt nabo 2takt od sola 137SB nebo 142SB.            Cenově jsou srovnatelný.                                                                                                          Honza                                         

host - 62.39 (?), 9.11.2009 0:53

Solo 142SB užívám 2 roky, pozemek 1ha, po celou dobu bez závad, jen leju palivo a mažu úhlový převod.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz