Jakou sekačku na 600 m2, nerovný, mirný svah

host - 87.2 (?)
1.8.2011 21:09

Hecht jsem uvažoval také, ale po pečlivém bádání na netu, jsem dospěl k závěru, že je tu určité risiko. Je to sice český produkt, ale čínský výrobek...(Prostě česká firma si je nechá dělat v Číně.) Takže jedna může být "bez chyby", druhá může udělat spoustu starostí... Je to taková sázka do loterie.

Tak jsem si koupil MTD PRO SPK 53 HW... 

Má perfktní motor Kawasaki, je bytelná, seká jako vzteklá, ale pro mne, pro starého dědka jetrochu těžká do ruky; 45 kg je přece jen znát...

Když už jsemj ji měl objednanou, oébjevila se zajímavá sekačka, sice

Weibang WB 536 SB V-DOV

Je sice dražší, ale podle ukázek na videu i na fotkách zmůže určitě hodně

Má sice motor od B&S, ale už je to BS 750series DOV, čili takové zvláští OHV, nikoliv SV rozvody jaké mají všechny motory nižších serií B&S, u kterým nelze seřizovat ventily (!!!). Takže by měl chodit dobře...

Na pouhých 600m2 by možná stačila česká Vari ABG 495,

Přeji šťastnou volbu! :-)

MTD PRO SPK 53 HW
MTD PRO SPK 53 HW
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 142.134 (?), 5.7.2009 13:14

Mám také nerovný pozemek a nechci sekat trávu každý víkend. Protože jsem na něm za cca 10 let jednu sekačku zhuntoval, koupil jsem teď bubnovku VARI. A musím říct, že nelituju. Motor HONDA, chytá lehounce, jede bezvadně. Pokud sekačka narazí na drn nebo krtičinec, rozmetá ho do okolí, u staré chcípl motor. Pokud trefím něco nechutného (cihla, kus betonu) u staré se urvaly klínky na liště, u bubnovky se schovají nože a motor se ani nezakucká. Pokud potkám nějaký keř, nebo nálet, bubnovka funguje jako křoviňák.. A na výšku sečení si taky nestěžu, je to na výšku bubnu, takže cca 3-4cm. 

host - 180.186 (?), 2.8.2009 15:13

Mam Hecht s motorem 4,5 kw a pojezdem, seču kolem 1000 m2,nerovný teren hustá tráva.Stála 6oookč a službu udělá jako renomované značky.

host - 87.2 (?), 1.8.2011 21:09

Hecht jsem uvažoval také, ale po pečlivém bádání na netu, jsem dospěl k závěru, že je tu určité risiko. Je to sice český produkt, ale čínský výrobek...(Prostě česká firma si je nechá dělat v Číně.) Takže jedna může být "bez chyby", druhá může udělat spoustu starostí... Je to taková sázka do loterie.

Tak jsem si koupil MTD PRO SPK 53 HW... 

Má perfktní motor Kawasaki, je bytelná, seká jako vzteklá, ale pro mne, pro starého dědka jetrochu těžká do ruky; 45 kg je přece jen znát...

Když už jsemj ji měl objednanou, oébjevila se zajímavá sekačka, sice

Weibang WB 536 SB V-DOV

Je sice dražší, ale podle ukázek na videu i na fotkách zmůže určitě hodně

Má sice motor od B&S, ale už je to BS 750series DOV, čili takové zvláští OHV, nikoliv SV rozvody jaké mají všechny motory nižších serií B&S, u kterým nelze seřizovat ventily (!!!). Takže by měl chodit dobře...

Na pouhých 600m2 by možná stačila česká Vari ABG 495,

Přeji šťastnou volbu! :-)

MTD PRO SPK 53 HW
MTD PRO SPK 53 HW

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6619) - 70.100 (?), 2.8.2011 7:31

K první čáati postu: Tak zkuste najít nějaké spotřební zboží, které v Číně děláno není. Budete hledat opravdu těžko.

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6619) - 70.100 (?), 2.8.2011 7:35

S ND v MtF nemáte tak docela pravdu, mají díly na docela staré stroje. A jestli jim teče do bot to tady opravdu nevyvěštíte. Jde prostě o promo kampaň podobnou, jako stovky jiných. Potřebují nějak omezit letní propad prodeje. Nedávno jsem četl, že Londýnské obchodní domy udělaly vánoční výzdobu. Proč asi takto blbnou je nasnadě.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz