Jaka sluchatka?
|
|
 |
 |
pikacu - Bronzový Zahrádkář (69) - 109.17 (?) 15.4.2010 14:20
Netvrdil jsem, že jsou nejlepší. Ale určitě je to jedna z těch lepších značek.
Jinak potit se budete úplně pod všemi - spolu s útlumem jde ruku v ruce omezení větrání. V extrémním případě mohou z toho být i záněty uší.
Zmíněné špunty do uší jsou jednorázové - tzn. neměly by se používat znovu. V takovém případě nevadí, že je ušpiníte ušním mazem a špínou v uších (při práci kde se práší je to hned). U nás v lékárně stojí jednorázovky 3,50 Kč. Na tlumení hluku jsou špunty úplně nejlepší - pokud jsou správně naaplikovány, je jakýkoliv hluk jen příjemným šelestěním - ale na větrání uší ale zase to nejhorší co může být.
Zajděte si do prodejny pracovních ochranných pomůcek a ozkoušejte pár typů, které Vám nejlépe sednou. Jinak osobní ochranné pomůcky by měl platit Váš zaměstnavatel - tudíš Vás jimi i vybavit. JK
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 36.68 (?), 14.4.2010 13:55
Ahoj, no, záleží, jaké máš peltory, mají tři typy... já mám na křoviňák ty se dvema tečkama (střední třída) a nemůžu si stěžovat...
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
pikacu - Bronzový Zahrádkář (69) - 109.17 (?), 15.4.2010 14:20
Netvrdil jsem, že jsou nejlepší. Ale určitě je to jedna z těch lepších značek.
Jinak potit se budete úplně pod všemi - spolu s útlumem jde ruku v ruce omezení větrání. V extrémním případě mohou z toho být i záněty uší.
Zmíněné špunty do uší jsou jednorázové - tzn. neměly by se používat znovu. V takovém případě nevadí, že je ušpiníte ušním mazem a špínou v uších (při práci kde se práší je to hned). U nás v lékárně stojí jednorázovky 3,50 Kč. Na tlumení hluku jsou špunty úplně nejlepší - pokud jsou správně naaplikovány, je jakýkoliv hluk jen příjemným šelestěním - ale na větrání uší ale zase to nejhorší co může být.
Zajděte si do prodejny pracovních ochranných pomůcek a ozkoušejte pár typů, které Vám nejlépe sednou. Jinak osobní ochranné pomůcky by měl platit Váš zaměstnavatel - tudíš Vás jimi i vybavit. JK
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 17.173 (?), 15.4.2010 18:24
Dobrej den, měl jsem možnost mít v ruce jak Stihl sluchátka tak sluchátka od HQ a rozhodně nejsou stejný. Na výrobce mne nenapadlo kouknout, takže jestli to dělá jedna a ta samá firma je možné, ale rozhodně je dělá podle požadavků zadavatele. U HQ sluchátek které používám jde nastavit síla přítlaku sluchátek k uším, ale opocený budete tak jako tak.
M.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|