Domnívám se, že uchycení bovdenu ani páčka už nemá s Hondou nic společného. Motor je Honda, zbytek je Čína s nápisem Vari. Sekačka je vyrobená v Číně a smontovaná v ČR nebo na Slovensku. To jsem se dozvěděl až když začali problémy a začal jsem pátrat. Sekačka také neplní koš, ucpává se i suchou krátkou travou-je to utrpení. Je to špatně vymyšlené, kvalita provedení nízká. To prostě mazivem nenapravíte :). Za tu cenu jsem od značky Vari čekal něco jiného-nechal jsem se napálit.
Bohužel, je to zase klasika.V základním dotazu je, že sekačka přišla ze servisu (vyčištění karburátoru).Na konci se zas radí -projet ultrazvukem.Nikdo nic nečte.Nedá se radit tak, že si myslím.Vlastně dá ale jenom někomu.To že se při tom položení dotazu dozvím, že jsem trubka, že je to z číny, padělek a ostatní věci musím překousnout.Hlavně že to už startuje.To byl můj případ z lonska.
ahoj, prosím o radu, mám motor honda gcv 160,motor si sám přidáva a ubírá a to je na místě při max otáčkách, při ubírání jakoby chcípá, nebrouká si při sníženi ot, chcipá,děkuji moc za radu, lubos.goods@seznam.cz