Svou MFku jsem vystrojil jednobubnovu rotační talířovou sekačkou JAMI ze Vsetína. Pracuje mi vemi dobře, sekám na 30 stupňovém svahu, kde jsem měl s lištou 140 cm velké potíže. Kola musím mít obuta do dvojmontáží jako Praga VS3 aby mi na tom svahu vůbec jezdila. Roztáčení sekacího budnu jsem se naučil snadno a dobře. Dělám to tak, že nejprve u stojící sekačky zařadím pohon bubnu a pomalým pouštěním spojky roztočím buben stojící sekačky na větší otáčky. Potom znovu stisknu spojku a zařadím dopřednou rychlost 1. Spuštěním spojky se MFka rozjede a současně s točícím se sekacím bubnem zahájí sekání. Tak ji používám již několik let a firmě JAMI ze Vsetína jsem velmi vděčný za jejich výrobek. Jenom nevím, jestli jejich dvoububnová rotační sekačka by nebyla lepší - spíše vykonější. S jednobubnovkou totiž neuhlídám obtížný sekaný teren a tak s ní "vymetu " i nerovnosti, kterých si nevšimnou. Jsem překvapen Vaším špatným hodnocením jednobubnovky. Mám tak obtížný teren, že neznám žádný jiný stroj, který by ho zvládl.