Teda pane Josefe, vy jste skvělý Já jsem ta, co psala, že plevely neznám, ale mám ho po celé zahradě(i ten nízký) Teď jsem si to podle toho, rožce našla a máte 100% pravdu (ostatně jako vždy) že to paní i já, máme tenhle plevel. Já to vím, ale ona chtěla tu majoránku Konvalinka
Teda pane Josefe, vy jste skvělý Já jsem ta, co psala, že plevely neznám, ale mám ho po celé zahradě(i ten nízký) Teď jsem si to podle toho, rožce našla a máte 100% pravdu (ostatně jako vždy) že to paní i já, máme tenhle plevel. Já to vím, ale ona chtěla tu majoránku Konvalinka
No, protože v květinové zahrádce mám rožec, tak jsem ho hned mohla vyloučit.Stejně tak ptačinec i drchničku-tohle má poněkud tužší lístky-jestli se to tak dá říct.
Víte, on není rožec, jako rožec ten skalkový - rožec plstnatý máme všichni... ten jak jste si už mohla najít, pan Josef nemyslel Opravdu nemáte majoránku ani křížence, máte plevel rožec rolní
. Kdouloň měla vloni poprvé jeden plod. Odrůdu neznám (tvar jablka). Stále jsem zkoumal, které pupeny jsou květní. U jabloně nebo hrušně je to poznat. Tady na jaře vyroste z neviného pupenu nejdříve plodonoš s několika listy a s poupětem na vrcholu. Mišpule pokvete letos poprvé.