Hm, ja som sa nedockala. Mam na zahrade 5ks ibiskov, su to rozne odrody, rozneho veku, niekotre na kmienku, ine kere, na roznych stanoviskach a nerasi ani jeden (!). Nechce sa mi ich zlikvidovat, ale uz im moc sanci nedavam...
U nas byla nejnizsi teplota v zime -26 a jinak kolem -18 bylo normalni.Diky snehove pokryvce, ale jsme tady neutrpeli zadne vaznejsi skody a ibisky rostou.Dokonce jsem jeden velky presadil na jare a uz zacina rasit taky.Pokud je vetvicka po ustrihnuti zelena, tak je ker zivy a mnel by se nastartovat. Akorat neni naskodu v tech teplech co byly mu doprat trosku vody.
tak si myslím, že většina čekatelů se dočkala. větší polovina ibišků nezmrzla, jen si dala na čas. ono se jedná nejen o mráz, ale taky o úžer kořenů, když potvůrky ve velkých mrazech ožíraly.a ted zase sucha-mravenci
Hm, ja som sa nedockala. Mam na zahrade 5ks ibiskov, su to rozne odrody, rozneho veku, niekotre na kmienku, ine kere, na roznych stanoviskach a nerasi ani jeden (!). Nechce sa mi ich zlikvidovat, ale uz im moc sanci nedavam...
Kamarádce začal jeden z těch starších obrážet včera, hned mi to volala :-)) Moje zatím nedělají nic, ale větvičky mají pružné. A před dvěma dny mi odspodu ze země vyrazily růže Rémy Martin a Kimono (a není to podnož) Lída