|
Příspěvky uživatele - 200.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Venkovní Ibišek syrský, 28.5.2012 Hm, ja som sa nedockala. Mam na zahrade 5ks ibiskov, su to rozne odrody, rozneho veku, niekotre na kmienku, ine kere, na roznych stanoviskach a nerasi ani jeden (!). Nechce sa mi ich zlikvidovat, ale uz im moc sanci nedavam... |  | Co je to za řasu?, 21.10.2011 Dobrý den. Myslím, že máme letos v jezírku to samé. Po nějakém čase vždy vyplave na hladinu, to pak sbírám síťkou. Máme to hlavně na kamenech v mělčině. Tak asi není žádný proud. Ale nevím jak mít proudící vodu na všech místech jezírka :-(, to nejde.... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký listnáč do trvale zamokřené/vlhké jílovité půdy?, 6.8.2010 Dobrý den,
doporučíte mi nějaký listnatý strom, který by byl vhodný do trvale vlhké a po deštích či na jaře dlouho zamokřené, ne moc propustné / dosti jílovité/ půdy? Měl by mít max 6m na výšku.Přemýšlím o Betule pendule purpuree, ale nejsem si... celý příspěvek > |  | Kniha, 29.7.2010 Vinařská literatura zde. |  | Svinuté listy jabloně, 3.5.2010 Vypadá velmi podobně i když na fotu mi připadá v poměru k listu mohutnější, to se vyskytuje u mě je tak v průměru 1mm, možná ranné stadium. |  | Svinuté listy jabloně, 3.5.2010 Mám několik jabloní z nichž jedna mám poškozené listy, které se postupně svinují. Po bližším prozkoumání jsem objevil v některých listech malou asi 5-6mm dlouhou housenku jasně zelené barvy, kde na jednom konci lze objevit něco jako malá tykadla.... celý příspěvek > |  | Firma Az-relax, 25.9.2009 dobrý den, prosím o radu jestli má někdo skušenosti s firmou Az-relax. A potřebuji radu jestli bazén betonový s dobrou fólií a nebo plast. Dekuji moc |  | Pořizování bazénu podzim nebo jaro?, 19.9.2009 Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na skušenosti zda je lepší si pořizovat bazén na podzim
stím že bazén se udělá do zimy, a nebo na jaře a zda jsu lepší schody nebo žebřík.
děkuji Petr |  | Modřín převislý - opadané jehličky, 2.4.2008 Mám jiný problém, modřín převislý mám dva roky, krásně raší, opadává tak jak se očekává, avšak má velké přírůsty- terminál 0,7m/rok a nevím zda terminál zkrátit, vyříznout, či nikoliv, případně jak. Kdo ví ať poradí. Díky. |  |
 |
|
|
|