Mám irský ibyšek Blue Bird a potřebovala bych ho udržet tak na metr výšky. Nemáte někdo zkušenost, jestli bude tuto moji "péči" rostlina snášet? Myslím tím, že bude kvést a nebude živořit.
Doporučuji moc pěkné stránky na této adrese: http://www.ibisek.com/ je tam všechno moc pěkně popsané - jak o ně pečovat, jak rozmnožovat, jak a kdy sestříhávat a jak zazimovat. Zdravím - Daniela.
Dobry den, takhle nadherne mi kvete syr. ibisek, koupeny pred 2 lety v Lidlu. Zde na foru jsem cetl, ze se snadno mnozi semeny. Nevim, jestli mam zasadit spadly kvet, tam ale zadne semeno nevidim, ani na zbytku, ktery zustane na vetvicce. Muzete prosim poradit? Sterba
Dobrý den, máte někdo zkušenost kterým rokem rozkvetou semenáčky? Mám dvouleté, výška cca 50 cm a zatím jsou to pořád proutky - sice silné, kmínek už dřevnatí, ale nevětví se a ani náznak poupěte. Díky za odpověď. Jana
Nám kvetl semenáček už druhým rokem, ale jen tak symbolicky, pár kvítků. Teď je tříletý a kvítků má plno. Ale vedle něho je druhý stejně starý tříletý semenáček a ten nekvete.