Alcea rosea - Slézová růže

Josef. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2694) - 225.231 (?)
6.7.2014 23:26
Obvykle se chová jako dvouletka, tedy že po odkvětu uschne. Ale často se sama vysévá a z letošních semínek vypadaných na zem Vám ještě vyrostou mladé rostlinky, které příští rok pokvetou (prostě tak, jak je to zařízené v přírodě). Josef.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 5.1.2010 13:26
zdravim... moje babicka je mela take jako trvalku... rikala ji SYTA RUZE... mela ji na vyhodni strane a ze zapadni strany ji chranila stodola, tak nemela pruvan ani zimu... babicka ji spise nechavala ladem... zadna velka pece... ale seminka se asi vysypavala na zem a rostly same... tak pokud jako dvouletka nejaka odesla, tak na rok to neslo poznat, protoze kvetly kazdy rok... a byly nadherne vysoke nektera mela fakt az tri metry... no abych pravdu rekla.. byl pod nima kravsky hnuj... jinak zahradu zdedila jeji druha dcera a tak ona si udelala zahradu po svem... nejsou tam zadne kvetiny z dob nasich babicek ale spise moderna... padl za obet i krasny sad pres 40 stromu ovocnych tech vysokokmenu starych odrud... a stala se tam moderna ----- ale ja jsem zastancem klasicke venkovske zahrady, musi to mit okrasnou cast, zeleninovou a sadovou... a tak se o to ted snazim... okrasnou a zeleninovou zahradku mam a uz mam i sad ovocny ale bohuzel uz z novymi odrudami a nejsou vysokokmeny..ale alespon mi neco pripomina babicku..

host - 175.115 (?), 6.7.2014 19:36

Hezký večer, kvetou mi první rok a moc bych chtěla aby na zahradě zůstaly. Mám na podzim stonek ustřihnout? Jak nízko? Děkuji za radu.

Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2064) - 247.50 (?), 6.7.2014 20:18
Stonek na podzim uschne.

Josef. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2694) - 225.231 (?), 6.7.2014 23:26
Obvykle se chová jako dvouletka, tedy že po odkvětu uschne. Ale často se sama vysévá a z letošních semínek vypadaných na zem Vám ještě vyrostou mladé rostlinky, které příští rok pokvetou (prostě tak, jak je to zařízené v přírodě). Josef.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz