kvetení a pohlaví schizandry

host - 114.177 (?)
21.8.2011 21:18
Zdavi Pavel No na tomhle vlaknu- koupil jsem si knizku Schizandra plod peti zivlu a je v tom spousta zajimavich informaci, ale hlavne neklolik ohromujicich fotografii z Ciny. Konkretne jedna me opravdu ohromila je to plocha kde se sklizene plody susi vypada to jako letiste pokryte cervenymi obdelniky s ulickami. Myslim si ze o tehle byline jeste hodne uslysime Ajfel
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 98.68 (?), 8.5.2011 21:52

Zdravim vchechny nadsence.  A ja si myslel ze mam uz nejake skusenosti, ale v roce 1991 my bylo 13 no a do 70tych let sem se vesel pouze 2 roky. Jinak diky za rady. No zeptal bych se na par veci. Mam nejake semenace dva roky se jim nechtelo rust letos je to lepsi tak jestli je ma cenu drzet nebo to bude jen kopa listi. Pak sem nekde cetl ze existuji nejake vyslechtene odrudy(ja bych mel mit podle tvrzeni prodejce odrudu Prevenec snad od Micurina) jestli to stoji za to at uz v chuti nebo velikosti. zdravi Ajfel kadsura@seznam.cz

host - 180.10 (?), 9.5.2011 18:28

Klanoprašku množím odkopky, se semen jsem ji nezkoušel pěstovat, věřím však bylinářům o generaci starší, že ze semen vypěstované sazenice jsou velmi různorodé, některé normálně plodí, jiné že mají pouze samčí nebo samičí květy a neplodí. Jinak jsem velmi rád že v mém okolí Senice na Hané se také zajímají o bylinky. Zdraví Vláďa    vlada.vytasek@centrum.cz

host - 252.35 (?), 17.5.2011 20:40
Píše mi odborník z Vladivostoku, že má sbírky různé schizandry a asi 150 odrůd aktinidií. No ale do posílání se mu nechce.Zkusit by šlo aby poslal aspon semena.Vozí věci do Petrohradu do VIR.Až se podaří mu něco také poslat tak snad se to zlepší. úplně by stačila i ta z ukrajiny.Shiz. má nejméně dva druhy.Jeden kvete růžově.Ta správná, druh chinensis kvete bíle. Používají prý i kořen. Ale nejvíc se používají semena.Látky v nich obsažené osvěžují důkladně.Byly použity s úspěchem v dopingu sportovců, a i střeleckých, lépe se i vidí.

host - 114.177 (?), 21.8.2011 21:18
Zdavi Pavel No na tomhle vlaknu- koupil jsem si knizku Schizandra plod peti zivlu a je v tom spousta zajimavich informaci, ale hlavne neklolik ohromujicich fotografii z Ciny. Konkretne jedna me opravdu ohromila je to plocha kde se sklizene plody susi vypada to jako letiste pokryte cervenymi obdelniky s ulickami. Myslim si ze o tehle byline jeste hodne uslysime Ajfel
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz