Zacoudene a nahorkle maso



                     
miroslav partl - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (90) - 80.95 (?) 
17.1.2014 19:15

Při uzení mám komín na třičtvrtě zavřený a teplotu reguluju vesměs pouze dvířkama.Udím každý týden klobásy na 70 stupňů.Dřevo hoří. Dveře v udírně nemám úplně utěsněný, takže kouř jde částečně i přes dvířka. Udím bukem s kůrou a ovocem s kůrou. Klobásy jsou super.  Myslím, že problém bude v mokrém dřevě(nebo nevysušené udírně) a následném dehtování. Takže bych zkusil vysušit udírnu a potom při uzení udělat lepší tah.

  
                     
host - 226.182 (?), 17.1.2014 20:12

Přesně tohle jsem v této diskuzi popisoval.Je potřeba se naučit v udírně topit.Každá chce něco jiného.Topím také suchý buk a na závěr pár větviček jalovce.rpstylle@seznam.cz


zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?14:40
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika