Uzení králíka



host - 211.51 (?)
25.2.2013 18:13

Vřele doporučuji: 3 dny ve slaném nálevu a šup do udírny. Stačí voudit cca 4 h a pak prošpekovat a do pekáče.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 226.182 (?), 14.7.2012 13:07, zobrazeno: 36250x

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s naložením a vyuzením králíka.Děkuji Radek.

   
host - 220.182 (?), 14.7.2012 13:20

Zkušenost nemám, ale z kuchařského hlediska vzhledem k tomu, že králičí maso je libové a bez tuku, mám obavy, že po vyuzení bude dost suché. Takhle třeba klobásky z něho - to by už bylo něco jiného...  cheeky   Lída

      
cesnak - (45) - 234.42 (?), 14.7.2012 14:06

otec udil..opravdu je suché-ale dobré..

Nutné sníst hned..ještě teplé..

Zdeněk

         
host - 211.51 (?), 25.2.2013 18:13

Vřele doporučuji: 3 dny ve slaném nálevu a šup do udírny. Stačí voudit cca 4 h a pak prošpekovat a do pekáče.

   
host - 53.84 (?), 26.2.2013 18:47

Uzený králík je pochoutka ale musí to být stará samice.

      
host - 129.2 (?), 14.6.2013 20:56

Před nějakými 30 roky jsem zkoušel udit stehna z mladých kusů, naloženo to bylo ve slaném láku. Výsledek byl suchý, stejně to bylo k ovaření a už bych to neopakoval.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika